Milujem ťa. A ty?

Príspevok v téme: Milujem ťa. A ty?
miruss

Ahojte, mám vzťah s priateľom už 6 rokov. Za posledný rok som si začala uvedomovať, že už ho nemilujem, ale zostávam s ním, lebo sa mi nechce začínať nový vzťah. Ukončiť vzťah nechcem, lebo ho mám rada a nechcem byť sama, len ho proste už nemilujem. Zaujíma ma odpoveď na otázku, čo poviete človeku, ktorý povie, že vás miluje, ale vy to tak necítite? Čo by ste na to povedali vy?

xxy

ty kokos, lebo ja som ti vobec nepovedala, aby si vylozila karty na stol a rozpravala otvorene :D no toto, este si si zobrala moju radu aj k srdcu, mala by si mi podakovat mila moja :D

kasandra

Skôr než ju tu všetci načisto zdrbete, by ste sa jej mali opýtať koľko má rokov dievča.
Ak má takých 20+- tak v jej veku majú niektoré problém povedať frajerovi "zbohov nemilujem ťa".
A neutočte tak na ňu, čo ak je to dosť citlivé dievča.

miruss

xxy nesnažila si sa mi poradiť, akurát si mi chcela rozbiť vzťah. ale ja ti poviem čo urobím. otvorene sa porozprávam so svojím partnerom, poviem mu, čo mi vadí a budeme spolu pracovať na našom vzťahu. nedovolím aby mi vzťah falošnými akože "radami" rozbila taká špina ako si ty...

Slecna A.

Miruss, ja narozdiel od teba, ked som sla ukoncit vztah a viem, ze to toho cloveka malo boliet, tak som sa k tomu postavila ako zena. Nie ako dake usmrkane decko, ktore si radsej necha kakat na hlavu, akoby malo cosi povedat. To, ako ta vnimaju ludia si vytvaras len a len ty sama!
Navod, co mas urobit : Chod za priatelom a povedz mu, ze by si sa potrebovala vaznejsie porozpravat na temu vas dvoch. Vysvetli mu, ze mu absolutne nechces ublizit, ale ze prosto uz necitis k nemu to, co kedysi. A navrhujes rozchod, pretoze to tak vidis ako najlepsiu cestu. A to, ako to vezme on je uz len jeho vec! Ty si zapamataj, ze nie si zodpovedna za to, co ma kto v hlave. Ani za to, ako niekto nieco vezme. Ty vyloz karty, chodte od seba a ako to uz on bude prezivat, je jeho vec.
Ak sa aj k inym veciam v zivote stavias takto, tak.....