Kamarátka na chudnutie

Lepok

Ako som písala v mojom 3-dňovom jedálničku, všetko na olivovom oleji, ale málinko a viacej na vode v pare a 100% do šalátov.

Maoam

alebo riadne skutocne maslo, ziadne stuzene tuky, ziadne umele hmoty, nic take nejem

ml. vyrobky napr. tiez co mozno najprirodzenejsie, ziadne odtucnene a Co, pretoze tam tie tuky patria, je to tak dane prirodou

ol.olej je super aj na cerstve salaty, natierky, dresingy, vsetko si mozes robit doma sama

Barba.

Ďakuejm ze ma aj tak povzbudzujete uz teraz mam vacsiu chut sa snazit , lebo doma pocuvam ze z kazdej diety priberiem o polovicu viac ako vazim a ze mam jest vsetko a tak ale na druhej strasne pocuvam ze ako som pribrala :D psycho takze dakujem :) a kazdy den v praci a doma som si citavaal vase prispevky fakt super ze tolko uz vydrzite a vzajomne sa posuvate spolu dopredu !
A snazim sa vydrzat ale ja mavam take chute uz ze proste to sa neda ani opisat mne uz sa sniva o salku a nugete ! och
A masko a take veci si robite na akom oleji?

Lepok

Tak ako píše Carey, v emco veľa cukru aj myslím, že ešte niečo nezdravé myslím, že stužený tuk, ale to presne neviem tam je, no lepšie je si ich pripraviť doma sama, buď ako vločkovú kašu na sladko, alebo si vločky popražiť sama do zásoby a dať si tam potom ovocie a pod.

rady-tipy-chudnutie.webnode.sk

Maoam

Carey - ake stresy mas na mysli? ci ludi stresorov od prirody alebo, lebo nejako nechapem tvoje slova, prepac ze sa tak priamo pytam, ale znie to, akoby si bola zivotom ustvana zena s 3 deckami na krku, 60h tyzdnom v praci a hypotekou k tomu :DDD. (ber ako humor prosim)

co sa toho L-thyroxinu tyka, Euthyrox ci L-thyroxin, vsetko jedno, ma to za ulohu upravit cinnost stitnej zlazy

Mne osobne sa osvedcilo stravovanie podla krv. skupin (tiez som 0-ka), samozrejme orientacne, ako zaklad, ale je to fakt pravda, teda ja u seba to mozem povedat ze ano, je to tak, samozrejme len to jest, co sa tam uvadza sa neda, ale ako zaklad je to dobra vec. Ja absolutne negativne reagujem na obilniny s vynimkou pohanky, ktora nie je obilnina, no a lepok - tak chvalabohu nie osm na tom az tak ako Helus, obcas daco mozem, ale ja kebyze zacnem denne jest lepok, tak naberiem 5kg do mesiaca len tak. No a nulky vseobecne najlepsie zaberaju na pohyb, ked sa to spravne doplni stravou, nie je problem.

Sladke mozem (myslim cokolada, cukriky) to je ine, ale akonahle by v tom bola muka, konecna.

Vela robia aj potraviny s vysokym glykemickym indexom, mnohe zeny nechudnu pre to, ze maju problem s tymto a naslednym problemom s inzulinom v tele a telo tuk uklada a nespaluje.

A vitam srdecne novu clenku! No svoju vysku vobec nevazis vela, podla mna 55kg na 168cm to je uz ultrastihla postava, ale viem si predstavit, ze po tom tuzis :-), ale do 58kg vsetko superstihle, takze az tak vela zhodit ti fakt netreba.

Ono tie posledne kila idu najtazsie, rsp. pomalsie....tam treba vydrz, vydrz, vydrz a nevzdat to.

Barba.

Je tam vela cukru , ale mam tu knizku od I.Bukovskeho o tej obezite a on pise ze to je ok na rano ale lubim ich lebo su sladke a uz citim ze dlho takto nevydrzim ale ci cokoladu horku .. proste chcem nieco co by mi moc neuskodilo , tak asi iba to ovocie ..
a ty mas aku vysku/vahu? podobne ako ja?

carey

tie Emco musli by som nejedla na tvojom mieste, je tam veľa cukru, zbytočnééé, daj si radšej normálne ovsené vločky s ovocím, alebo jogurt, med, kokos do toho, je to dobré. Keď máš rada sladké tak ho papaj, ale nie vo forme koláčov ale ovocia