Kamarátka na chudnutie

Lepok

Kilečko pochopila som správne,ty si sa na š.ž. vyhovárala, ja zas na euthyrox, ale právom. Nenapísala si akú dávku hormonu berieš.
No ja by som pri 90 dňovke jedla nekontrovatelne a ako som písala sú tam zákusky, chlieb, zmrzlina, čokoláda a stále to ovocie na raňajky. ale ako som písala, každý si najde svoj štýl stravovania komu to ako vyhovuje, ja si v poslednom čase napíšem jedálniček a niekedy si ho spravím podľa toho na čo mám chuť a ak si nič nepripravím tak si podobnu dkladbu urobím zo surovín čo ľadnička dá, naším varím múčne hodne, lebo to oni radi, ale väčšinou sa stravuju v práci a tak si varím pre seba - ja pracujem 2dni a 2dni volno a stravu si beriem zo sebou ak sa nedá inak.

Lepok

Kilečko pochopila som správne,ty si sa na š.ž. vyhovárala, ja zas na euthyrox, ale právom. Nenapísala si akú dávku hormonu berieš.
No ja by som pri 90 dňovke jedla nekontrovatelne a ako som písala sú tam zákusky, chlieb, zmrzlina, čokoláda a stále to ovocie na raňajky. ale ako som písala, každý si najde svoj štýl stravovania komu to ako vyhovuje, ja si v poslednom čase napíšem jedálniček a niekedy si ho spravím podľa toho na čo mám chuť a ak si nič nepripravím tak si podobnu dkladbu urobím zo surovín čo ľadnička dá, naším varím múčne hodne, lebo to oni radi, ale väčšinou sa stravuju v práci a tak si varím pre seba - ja pracujem 2dni a 2dni volno a stravu si beriem zo sebou ak sa nedá inak.

kilecko

Akurat som docitala LEPOK tvoj jedalnicek ,mne sa velmi paci pestra zdrava strava vsetko tam je masko,ryby,syry tak to ma byt urcite z toho pochudnes

kilecko

Lepok ,zle si ma pochopila to ja som sa vzdy vyhovarala na stitnu a prisla som na to ,ze ak clovek upravy stravu tak kila mi isli pekne dole a pri prejedani mi isli kila hore no je to o tom ze sme take ako jeme.

Nie je dobre ani hladovat ,lebo clovek dlho nevydrzi a poto to aj tak z jedlom dozene.

A paci sa mi tu ako dievcata sa pekne zdravo stravuju aj ked nemaju ziadnu dietu ,ale ja ked to mam napisane tak potom nejem piate cez deviate a v 90 dnovke si sama vyberam jedla co budem jest v ramci dovoleneho .

tak nech sa nam vsetkym dobre topi tuk

Barba vitaj a treba len vydrzat je to beh na dlhe trate nic nepride do mesiaca a ak aj ano je to potom tazsie udrzat aspon v mojom pripade ,lebo nastrahy a moj mlsny jazycek to su kila navyse

kilecko

Lepok ,zle si ma pochopila to ja som sa vzdy vyhovarala na stitnu a prisla som na to ,ze ak clovek upravy stravu tak kila mi isli pekne dole a pri prejedani mi isli kila hore no je to o tom ze sme take ako jeme.

Nie je dobre ani hladovat ,lebo clovek dlho nevydrzi a poto to aj tak z jedlom dozene.

A paci sa mi tu ako dievcata sa pekne zdravo stravuju aj ked nemaju ziadnu dietu ,ale ja ked to mam napisane tak potom nejem piate cez deviate a v 90 dnovke si sama vyberam jedla co budem jest v ramci dovoleneho .

tak nech sa nam vsetkym dobre topi tuk

Barba vitaj a treba len vydrzat je to beh na dlhe trate nic nepride do mesiaca a ak aj ano je to potom tazsie udrzat aspon v mojom pripade ,lebo nastrahy a moj mlsny jazycek to su kila navyse

Lepok

Kilečko ahoj,
Ja sa na štítku nevyhováram, ale mám potvrdené internistom, že s euthyroxu sa priberá a ja to viem z mojej skúsenosti, no a čo berieš, zrejme vysoké dávky, keďže už štítku nemáš - ja chcem zmeniť euthyrox za ten L- thyroxín čo písala Maomam, možna ten na váhu nemá vplyv, lebo ja som začala priberať nie z toho, že mi prišli na to že mám zníženú činnosť, ale až po E. a to s každým navýšením po 6 týž. a to mi tvrdil Dr. že len posilnimi s malou dávkou a štítka zlenivela a pýta si viac.
Barba, ale veď pekne papkáš- áno máš nejaké2kg naviac, no čo by som ja za to dala, no ja musím dať dole aspoň 6 kg a to som už zhodila 5kg ale ty si mladá holka, tak u teba by nemal byť problém zhodiť, jasne ale ustrážiť si jedlo tak to už je problém.

Barba.

Lepok dakujem , len ja mam problem jest malo alebo neprepchavat sa milujem sladke preto sa teraz snazim to vobec nejest .. rano som mala tvaroh s jablkom a ovocnou stavou , na desiatu vajicka a obed mam losos s rajcinkami a potom neviem este co si dam .Mam 22r , 168cm a priblizne 60-63 kg uz sa ani nevazim vzdy ma to stresovalo iba :) A krvnu skupinu mam b+

kilecko

Ahojte,dievcata ja mam stitnu uz davno vyoperovanu a vzdy som sa vyhovarala na nu ,ze som pribrata a ked som minuly rok schudla z 90 dnovky presne zo 79 na 71kg a potom bez chudnutia mi odisli dalsie 3kg v maji az juny som mala 67kg a potom dovolenka a sup kilecka 4kg naviac ,ale 19.8.som mala 72kg do 3.9 som zas pochudla na 71kg no to su rozne oslavy,opekacky a tak nekontrolovatelna strava ja to ze dietujem iny ludia tak vlastne jedia normalne a preto nemusia mat ziadnu dietu a potom vianocne kila a tak zas zacinam na 75kg no a uz mam upravenu stravu mne 90 dnovka pomaha lebo su tam vsetky potraviny a mam zaruku ze tych 90 dni ked vydrzim moja hmotnost sa pekne upravy a ja budem spokojna a nebudem sa vyhovarat na stitnu ,ale prestanem sa prejedat ,alebo nespravne stravovat a o tom to je doschudnutia

Lepok

Barba vitaj,
no práve, že aj ja mám pohybu málo ale snažím sa na tom popracovať.
Ja mám krvnú skupinu "o" a ja večšinou bielkovinami chudnem aj keď velmi pomaly a moja kamoška má "a" a ta s bielkovin priberá, jej vyhovuje byť vegetariankou, ale veľmi by som sa na to nespoliehala.

Lepok

Pravdaže môžem dať 3-dňový jedálniček aj tak si ho na 2-3 dni väčšinou naplánujem :
Dnes :sardinková nátierka-/50gr/ pol vareného vajcia,cibulka a horčica a 1 rajčina ako príloha,1žemlička asi 50 gr./ žemle si pečiem sama, keďže mám problém s lepkom, no a kávu to každé ráno.
Desiata.250 grepu
Obed:250g plnená paprika v paradajkovej omáčke bez prílohy
Olovrant:jogurt actív s vlákninou
Večera:zeleninový šalát/300g/rajčina,paprika.uhorka,50gr biela fazuľa z konzervy.
Ranajky:100gr banánu,150g bielý jogurt, káva -nesladím.
Desiata:cottage 150 s ananásom
Obed:150gr.pečenej makrely,150gr. varenej ryže naturál,zeleninový vývar
Olovrant100gr. kivi , pohár 100%džúsu - ridený s vodou a 1čl vlákniny.
Večera:300kr. brokolice varenej v pare, 75gr. balkánskeho syra
Raňajky:pohánková kaša 30g ,250 vody, alebo polotučné mlieko,1čl medu
káva.
Obed:150g morčacie prsia pečeného sosuš. slivkami/30g/a 20gmandľami,200g rímského šalátu.zeleninový vývar
Olovrant:200g jablka , vláknina
Večera:cícerový šalát so šampiňonmi /30g cíceru 150g šamp.cibuľa cca30g,5g oleja olivový /používam iba olivový,,150 papriky,70g paradajky,40g morčacej šunky,30g. hl.šalát,korenia.
Po celý deň popíjam vodu a zelený
čaj- asi 2l.
Maoam- kľudne mi napíš aj kritiku, ja nie som vzťahovačná a aj vy babenky a nech sa vám darí v chudnutí a je jedno ako to kto z vás berie, hlavne, že vám to sedí, ako Kilečku jej 90 dňovka.
Mimma ja proti tebe asi toho zjem veľa, žeby som mala zredukovať množstvo?