pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ja idem za povinnostami, tak pekný den prajem
Carey, myslis, ze si taka povaha? Alebo v com to tkvie?
Barba ak to veľmi chceš, tak to dáš dolu, ale čakaj že to nejaké 2 mesiace potrvá ak nie viac, radšej pomaly ale na istotu
Barbra, takze si netrpezliva, to je asi tvoj najväcsi problem...ja som chudla dva roky, ok po cortizone a slo o vyssiu cifru, ako u teba, dvojnasobok..., ale predsa mesiac nie je nic, ak das za mesiac dole 2kg,je to uz super uspech, do jari to mas z krku, proste na to nemysli, nedavaj si deadliny, nebud nervozna, ked to nepojde rychlejsie, telo je totizto beztak mudrejsie a urobi tak, ako ono chce a vodu (aj caje bez cukru, hocico co ti chuti) navys aspon na 2l + pohyb, pravidelny a mas to do jari ako nic
Maoam ja sa stále učím na sebe, lebo tak kým si jedno neprejdem, tak neviem ako to bude a teda poznám sa už dobre. Ja sa teraz na nič nesťažujem, som spokojná. Len som tým chcela povedať, že sa musím naučiť ten stres zvládať nič iné
Pre mna uz je problem aj to dat dolu , pretoze n apr. mesiac chudnut je pre mna strasne vela a vzdy vzdy to porusim a zas idem odzaciatku co mylsim je uplne zle cele a neviem sa prinutit pit vobec ja tak max 1,5 l vypijem vody viac nie urcite
Ja mám tiež olivový ale aj normálny slnečnicový
Barbra - stokrat lepsie klasicke skutocne maslo (trocha) ako stuzeny tuk alebo nejaka umela hmota...
maslo je OK, z olejov mam najradsej olivovy
Carey - ale vsak mas fajn zivot, pockaj, ked pridu skutocne problemy....co ti samozrejme nezelam, ale vies co mam na mysli, zdravie, prachy, deti, choroby, hypoteky, atd.
teraz vlastne mas este to najstastnejsie obdobie plus toho najpartnera ;-)
a praca? patri to k tomu, zazivaju to vsetci, ty mas dostatok inych frontov, kde to klape, kebyze su pokafrane vsetky, to by bol problem, ale kym mas moznost kompenzacie, je to super
Barba ja mam 174/66kg takže tiež tých par kíl by bolo fain a tiež som si myslela, že to neni problém, vlastne šak ani nie je, horšie je si to udržať dlhodobo, to je ten problém
Maoam ja som to myslela tak, že keď pôjdem do práce, čo akože 1x zamestnaná normálne, tak budem mať určite stresy, nemyslím, že teraz stresujem či čo, ale že kým sa zabehnem a tak no. Šak ja teraz všetko beriem v pohodke