Kamarátka na chudnutie

kilecko

Maoam jasne ,ze info budem podavat .
Carey ja som sa tiez chcela spytat na pracu ,ale ty si tam bola len brigadne ,ze.
Mimma ,veru kde si prid medzi nas pokecame ,pochudneme a tak....chybas nam .
HELUS tu uz tiez poriadne nebola .

kilecko

Ahoj Carey mne sa dary vyborne 90 dnovku si vychutnavam bavy ma to drzim to aj s dcerou je to super varim pre nas 2 a zvlast pre druhu dceru a manzela ,ale da sa to .Dnes som narobila 2 salaty budeme mat aj na zajtra k syru .

Dnes som mala pol pomaranca a pol banana ,poto o 2 hodky zas 1 banan na obed brokolicovu kremovu polievku a do prace beriem salat cerstva kapusta ,mrkva ,jablka a poliala som to medom super a druhy salat mam kapustu,mrkvu,uhorku,rajcinyto som zaliala slakokyslim nalevom a potom som to vyzdimala a mam na zajtra ,takze super.
Nalacno pijem vodu aj kavicku bez mlieka a cukru ,vzdy pol litra caju v praci cistu vodu 1 liter niekedy aj viac ked si dam kavu.Uz teraz viem ze vydrzim uz ma to riadne chytilo a povedala som si ,ze sa budem vazit len raz za mesiac ako sa ma ,lebo ja som skakala vzdy na vahu kazdy den ,ale teraz uz nebudem musim si vycibrit pevnu volu.

Tak doschudnutia .

Maoam

caute baby, mam kratku pauzu, tak som vas prisla kuknut, ze co stvarate :-)

Kilecko - daj priebezne vediet, ake uspechy docielujes s 90-dnovkou

Carey - cauko, super, ze mas prav. pohyb, aj ked nie posilka, chodza tiez robi svoje + kyslik ;-), ta praca, kde si bola v decembri, ostavas tam?

Mimma - ako sa mas, co priatel a co vravi vaha, ako si na tom?

carey

Ahojte ako sa mate? Ja som dnes isla cvicit a bum ze posilka zavreta do odvolania, hlavna vec ze na stranke maju ze normalne funguju :/ tak som sla domov peso 15min proti vetru a potom som sa prezliekla a isla na chodzu 45min, dobre mi to padlo aj citim ze som nieco robila a na obed si chcem spravit lososa na pare... potom chcem dnes vyskusat spaldove pecivo upiect tak uvidíme ako sa podari

mimma

R: mandarinka, banan
D: mandarinka, banan
O: zeleninova polievka, zeleninovy salat s kuracim masom a fetou, 1kus kolaca
V: volske oko, kecup, krajec chleba

carey

Ahojte, tak ja som doobeda behala po vonku, pocasie hrozne, prsi, hmla. Ja som mala na ranajky celozrnny toast s avokádom, paradajkou a baby spenatom a na desiatu pred chvilou mliecny shake s bananu. Na obed som rozmyslala ze co, ale mam tam tofu tak asi nieco s tym a ryzu na sposob ciny (ja nieco vyspekulujem) a poobede asi pojdem cvicit.
Kilecko mama a chudnutie, no kedze je v praci tak ju nemozem kontrolovat co papa, ale vecer sa jej vzdy pytam ako jej to islo, tak ked naposledy stala na vahe mala skoro 84kg, uvidíme co cez vikend povinne ju tam postavim :D pre jej dobro, ona musi byt stale kontrolovana a to sa neda z mojej strany, niekedy mam co robit so sebou., tak ale verim ze si to uvedomi no, lebo tymto tempom bude mat o rok 90kg.
Barba nejedz uz iba mlieko, ci nepi, to je uplna hovadina, spomalujes si tym metabolizmus, normalne sa najedz daj si maly olovrant jogurt alebo co a veceru polievku ci salat

Barba

Ahoj :) ja dnes na rano tvaroh s ovo.stavou(jablka pomarance zazvor mrkva) desiata mozarela a jablko a obed tuniak vajicko paprika :) a uz asi iba mliecko budem do vecera este uvidim...
A ked doma robime taky mix kapusta jablcko mrkva jedavame do bez zalilevky ved je to chutne aj samotne :)

kilecko

Ahojte ,dievcata ved vy chudnete z takej vahy aku ja chcem dosiahnut,ale nevadi inspirujem sa od vas .

CAREY mame sa ako dari v chudnuti .

Ja si uz pomaly zvyka a v pohode drzi ma to ze rifle na mne idu prasknut a to ze zia este len pride a ked odhodim zimnu bundu tak postava bude ok.

KED schudnem kazdy mesiac 2kg tak verim ,ze do velkej noci mam tych 7kg teoreticky dole musim vydrzat lebo pred vianocami som bola lajdak neschudla som nic a cez vianoce so si este prilozila kilecka a teraz je to katastrofa ,ked mi uz manzel povedal ze schudni to mi stacilo nie ze by som to robila kvoli nemu na to som ja hrda ,ale aj sama sa necitim uz dobre ked uz som raz vyskusala ake to je uzasne byt chuda ,nie vychudnuta tak ten pocit uzasny chcem zazit zas

prosim o radu mam surovu kapustu,mrkvu a jablka aku zalievku na to spravit zajtra mam vitaminovy den ,dakujem

mimma

R: jablko
D: 2 grepy
O: slepacia polievka, xxl palacinka s nutelou a bananom
V: zeleninovy salat so zalievkou (horcica,olej,balsamico)
Este si dam asi opat zakusok, co som vcera robila :-)