Kamarátka na chudnutie

kilecko

Dievcata ja som tiez doma skusala piect chlieb bol vyborny ,neviem ci som leniva ,alebo nemam cas ,no proste ja kupim chlebik a teraz ho mam v 90 dnovke vlastne 2 dni a 2 dni nie takze mi ten obchod vyhovuje A uz mam na stepery zvladnutych 10 minut no poviem vam nohy som citila ako by som po schodoch chodila este jednych 10 minut dam a mam na dnes odcvicene .

carey

Kilecko ja uz budem odteraz chlebik len piect, lebo sa v piatok vydaril a velmi bol chutny. Inak dnes som bola v Kauflande na tyzdnovy nakup. No ale tesim sa, lebo sme si dnes dali urobit skrinu na mieru roldor, este cakame na kalkulaciu a onedlho snad aj to bude :) potom uz spalna bude nejako vyzerat. Ja este idem piect ovsene susienky, o chvilu cesto vyberiem a idem na to.

kilecko

Helus pre mna by ten lepok bol tiez zabijak ,ale co uz narobis a nasla si uz daky dobry recept co ti chutil ked si sama doma piekla .
Ten salat najprv som na robote nastruhala kapustu a posolila ,potom pridala nastruhanu mrkvu a nakoniec nastruhane jablko troska medu a premiesala skus mozno ti zachuti ak ti pusti stavu vyzdimaj len tak zlahka a nenarob si ho vela ako ja lebo sa ho nejdem dojest robila som ho aj pre dceru tej moc nechuti ,ale mne ano ,ale mam ho dost ,zajtra ho uz dojem ,ale lepsie ako vyjedat blbosti.
Teraz som objavila v kauflande toustovy krajany chlebik viaczrnny v zelenom obale je lepsi ako ten z lidla mam rada semiacka no ,ale to nie je nic pre teba .
Inac uz som si na stravovanie zvykla ,doma sice varim zvlast pre mna a dceru a zvlast pre manzela a dceru ,ale vobec mi to nevadi krutim sa okolo hrncov ,dnes so robila dcere aj tousty a v pohode nedrazdi ma to a ta vona co bola dnes z fasiriek no mohla som si spievat zabudaj,zabudaj .....
Doschudnutia musketierky a spomenula som si na JESSICAL ,ktovie ako sa tej dary dufam ,ze sa drzi,tak pa kamosky.

Helus

kilecko ja som piekla dnes chlebik,ale mne tie bezlepkove vobec nechutia,to uz radsej kukuricne,alebo ryzove polystyreny.mala som ten chlebik+ maslo+ karelab teraz na veceru,ale radsej som si mala dat polievku,ale skusala som novy receptik.ten tvoj salatik musi byt dobry,cez tyzden si spravim aj ja taky,a tam nejde vobec sol.

kilecko

Ahoj Helus nie dnes mam skrobovy den takze preto ta polievka sampionova boli tam zemiaky aj mrkvicka a dala som si este zemiakovu kasu a teraz mam nachystany salat co som si narobila musim ho dojest musim toho robit menej ,dcera to moc nechce ,ze nie je zajac ,ale ja mozem hlavne ten ,kde mam kapustu ,mrkvu a jablko a dala som tam trochu medu ,von asi dnes uz nepojdem dam si steper a rotanu.

Helus

kilecko ahooj dnes mas vitaminky,ja dnes som bola doobeda na prechadzke s priatelom,apoobede som upratovala,umyvala som kuchynsku linku+ sufliky,a pomaly si chystam veci do prace,pekny zvysok nedele vam prajem musketierky.

kilecko

Ahojte,no HELUS som rada ,ze si uz tu ,ja ze co je s tebou som ti chcela aj dnes volat a to chudnutie no pri tych liekoch bud rada ,ze nepriberas a drzis si vahu asi tvoje telo sa citi pri tejto vahe dobre ja tiez ked schudnem na 67kg tak uz viac nechcem vtedy sa citim najlepsie ,fajn ,ze si bola z vnuckou na tej ture.

Ja som si bola vcera s dcerou na ihrisku zabehat a par brusakov a chystam sa na druhy tyzden pocvicit v posilke
ranajky,ananas cerstvy a pol bananu
obed,sapinonova polievka
vecera,salat
a cely den pitny rezim,zabehat si este dnes pojdem a par brusakou

CAREY mamu moc nesil to musi clovek sam chciet ,ale povedat jej mozes o mne a nech si kila nenabera
doschudnutia

carey

Ahojte tak ja uz po ranajkach, som si dnes spravila zmenu do poharu som dala trosku kompotu, potom tvaroh a vlocky, pijem zeleny cajik a pojdem do obchodu na zasoby. Helus aj ja som bola vcera na takej prechadzke 2 hodky hore v Raci, bolo super ale my sme isli trochu neskor a podvecer uz bolo chladnejsie, ale bola prijemna unavana takze dobre.
Kilecko len sa pekne dalej drzkaj, je fain ked sa mozete s dcérou vzajomne podporovat, u nas mama to dodrziava tak na 50% uvidíme co dalej bude.

Helus

ahoojte dievcata ja uz som od 6 hore,tak ma krize a klby boleli celu noc,ze som nemohla spat.pijem kavicku+zelenny vajik,a idem si spravit ryzovu instatnu kasu so susenymi slivkami.pekny den vam vsetkym prajem.

Helus

Ahoojte kocenky moje,ja som tu teraz nebola nestihala som,ale sa polepsim.Bola som dnes s vnuckou v lese na ture,bolo velmi dobre,aj pocasie nam vyslo.ja vaha rovnaka,vecera bola celer peceny na sposob hranoliek v trube,a teraz idem spravit zazvorovy cajik,a oddychovat pri telke.
Kilecko gratulujem ti pekne ti to ide dole.ja beriem kortikoidy prednisnon,takze vaha sa nehybe dole.prajem vam pekny vecer,a doschudnutia.