Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kamarátka na chudnutie

Helus

Ahojte musketierky,ja mam za sebou vikend pracovny,a buduci tyzden poobedne,aspon sa vyspim.
Mimma to robis doma ostrokyslu polievku?Ja robievam doma.
Alicka30 ale si ma pekne pobavila,s tym obzerstvom.
Kilecko ty mas super postavu,aj ked nie si spokojna,ale ty si velka bojovnicka,a ty to das dole,ved sme spolu bojovali.
Ja nebudem piect nic,kupim suche ovocie,arasidy,cerstve ovocie,a hotovo.A pre navstevu spravim gulky z piskot,tie su aj bezlepkove,aspon nieco.Toto budu moje 1 bezlepkove,ale trubicky uz su doma.Doschudnutia musketierky.

mimma

Dnes R: 2 mandarinky
O: slepacia polievka, kuracie maso s cestovinami, 2 muffiny, tablicka milky
V: ostrokysla polievka

kilecko

Ahojte,jaj dievcata ake ste disciplinovane v jedeni to ja ani pisat nebudem to ja normalne papam a preto ani nechudnem a dnes som napiekla vianocne kolace 2 druhy pre hosti ,ale ochutnam aj ja ,no budem sa musiet drzat cez vianoce lebo vsetko co priberem budem musiet po novom roku zhadzovat ,doschudnutia

Alica30

vcera:
R: jahodovy jogurt a Bebe keksy
O: kuraci salat a pol pita chleba
Ol: jablko, par pekanovych orechov
V: 40kg srotoveho chleba, lyzicka margarinu, 3 latky suny a syr, paradajka
pri telke: 1 stvorcek chilli cokolady, 80% kakaa
…hodina behu
dnes rano:
vaha -0,5 kg, t.j. 59,5. Viem, ze na zaciatku to ide zakerne lahko a rychlo

pekny den baby

kilecko

ahojte,Alica30 si ma rozosmiala ,ale zabijes sa ked ti chuti aj ja som chcela dat do vianoc 2 az 3 kg dole ale za 2 tyzdne sa mi to asi nepodari a mam dojem ze ked som cvicila tak to vobec neslo dole ,no ved este uvidim ako to bude z tym chudnutim flintu este nehadzem do zita este popracujem na sebe a cez vianoce tiez si doprajem nie obzerstvo ale vsak sa nebudem na to divat ale rybu robim na masle a salat z bielym jogurtom ale keby som chcela tak mozem cvicit doma kazdy den cele vianoce ,ale co po vianociach tu bude kazdy chciet chudnut utiahnem si opasok a na jar uz bude dobra postava tak doschudnutia

mimma

Vcera R: 2 banany
D: banan, mandarinka
O: slepacia polievka, kur. maso s ryzou, muffin
V: 2 krajce chleba so zeleninou

Alica30

Jaj, ci som sa vyzrala :D 3 tyzdne dovolenky a sme "doma" aj so 60kg. Desne toto ale zrala som ako dabel a hlavne okolo 21.00 vramci spolocenskych akcii. Juj, parada...dnes som este pozrala Mikulasa a od zajtra ideme na vojensku disciplinu :D
Najblizsi obzer planujem na 24.12.2013. Mnaaam, uz vidim tu olejom presiaknutu rybu a majonezak, ktory si neodpustim ani keby co bolo :D
Takze od zajtra Vam sem, damy, pridavam jedalnicek :)
Do Vianoc, minus 2-3 kg, nech sa mozem kludne nazrat vanilkovych rozkov pre polnocnou :))

kilecko

Ahojte,dakujem za nivovu natierku urcite vyskusam ,Mimma to som rada ze je vsetko v poriadku ,Helus aj ja idem v sobotu do prace akurat som doumyvala okno zima ale uz mam vsetky umyte,mam stale tych svojich 72kg ,no ked aj nedam dole kila mozno to tak nejde dole ked cvicim ale cez vianoce sa budem snazit nic nepribrat a cvicit tak doschudnutia