pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Carey - tak to si pamätam...to bol horor, ale malo to jednu super stranku, ty vies co myslim tvoj obrat a teraz to co mas, to je na nezaplatenie....akoby odmena za vsetko s exom.
a aby si nebola 'smutna', nie si sama...mne tiez cosi nevyslo a tiez to boli, jak slak, o to viac, ze pred sviatkami, co uz
tak sa drz a baby su zlate, ono podpora vela urobi, aj ked si tym clovek musi prejst sam
Mimma, ja neviem, co sa predtym medzi vami stalo, ale vidim to, co robil dlhy cas a ako riesil vas problem a na zaklade mojich skusenosti + skusenosti mojho okolia ti mozem povedat jedno - jedno su slova, druhe su ciny a muzi strasne klamu (cest vynimkam) a nakecaju co chces pocut, ale treba si poskladat mozaiku zo vsetkeho, co vidis, citis, ciny k tomu a najmä tvoja vlastna intuicia a podvedome vnemy veci, aj ked ho branis a nechces si to priznat, lebo ho mas rada a hlavne citis istu 'vinu' za to, ze si bola na neho mozno nejaky cas tvrdsia (asi si mala dovod).
A tym padom ospravedlnujes to, co urobil on.
Urob ako myslis, drzim ti fakt palce, osobne ale by som ja uz nechcela pokracovat. Nemusi to vobec byt zly clovek ani nic, myslim partnerstvo, do toho patri strasne vela veci, aby sa clovek citil dobre a hlavne, aby to malo funkcnost a trvacnost po velmi dlhu dobu a nezrutilo sa to pri sebemensej kolizii alebo problemiku.
Treba dobre vyberat a je to hladanie ihly v kope sena...
To pozitivne na tom celom je, ze sa zena na zaklade aj takychto skusenosti nauci zachytavat alarmy a tym padom mozno seba samu uchranit pred väcsim nestastim, ak to zachyti kym je cas.
Mimma ja som toho nazoru ako baby, lebo zazila som si skoro to iste, chlapi su zli, klamu az sa im z huby prasi, moj ex mi do oci povedal ze ma nepodviedol a klamal a klamal a klamal, nebolo to pre nho nic tazke, takze pozor na to, nemusi to byt tak v tvojom pripade, ale po tomto by som mu uz neverila a vztah bez dovery nie je ani vztah. Pred par dnami som stretla kamosku a chuda tiez rozisla sa s priatelom po 6 rokoch lebo ju podvadzal a to si o nom myslela len to najlepsie a co sa z neho vyklulo a tiez ako na potvoru to je dievca ktore si zasluzi len to najlepsie.
MIMMA no nezavidim ti to rozhodovanie ale dufam ze bude spravne ked si ho opustila mala si na to vazny dovod nasiel si rychlo nahradu za teba a isto po nom ta casnicka sla inac casom ak pri nom ostanes by som v tvojom pripade bola na nu zvedava a just sla do toho podniku ,kde pracuje ,nech sa citi trapne a nech jej je jasne ,ze ste spolu ,inac povyzvedaj od brata tvojho isto vie toho vela o tom tvojom priatelovi a nech ti na to povie on svoj nazor ,drzim ti palce sprav spravne rozhodnutie a nezabudni musis mi tu pomahat chudnut i ked akurat idem piect mlynkove ,ved treba navstevu ponuknut ,ale jasne ze ochutnam tak pa
Ze s nou nespal viem na 100%, keby to tak bolo, tak by mi to uz povedal, prisahal mi ze ma nepodviedol a ani nikdy to neurobi. Stretaval sa s nou zevraj z trucu, uz mal pokrk toho ako som mu robila zle a ako som mu ublizovala, mal nervy, ze som ho opustila, lebo on si myslel, ze vtedy som sa s nim fakt rozisla. Nemal ziadne plany s nou, neplanoval s nou nic, stretaval sa s nou len tak. Ano, ona mala o neho zaujem, ale on jej jasne vysvetlil, ze nechce nic, ked sa ho isla dotknut, tak sa odtiahol...
Teraz ostava otazka, ze ci mu to dokazem casom odpustit alebo to ukoncim. Viem, ze s nim chcem byt, ale musel by sa velmi snazit. Uvidim casom... musim si to rozmysliet este
Helus, ja sa kvoli tebe velmi tesim, ze si to prekonala a ono to tak fakt byva, ze ked to nema vyznam, treba to ukoncit a v drvivej väcsine pripadov pride potom nieco ovela krajsie, aj ked nie hned. Kamoska mi tento tyzden pisala to iste, dlho sa trapila vo vztahu, dokazala to ukoncit, trpela jak kon, dlhy cas a teraz? Je stastna s novym a budu sa brat...teraz ked sa spätne vracia k minulosti, je stastna, ze to dokazala ukoncit. Nikdy by nestretla toho terajsieho a je z nej novy clovek, nova praca, vela zmien, aj opticky atd. Nema vyznam sa trapit, zvlast, ked pocas dlhsieho obdobia cloveku ocividne udieraju do oci alebo pocitovo veci, ktore nie su OK.
Ahojte kocky.
Mima to je ako z romanu,ja som take prezila tiez a uz by som chlapovi neverila,a rozchod ma stal vela sil,a slz,a nervov,ale som stastna ze to tak dopadlo.Mali sme spolu byt,ja som pozariadova,pokupovala,a odisla som zo 4 igelitkami odtial.Preplakala som 2 tyzdne,musela som si vziat dovolenku,taka som bola opuchnuta,a dnes som rada,ze to tak dopadlo.dnes mam dobreho priatela,s ktorym byvame spolu 2,5 roka a byvaly klame kade chodi,a podvadza partnerky.Dokonca vyvolaval,ze sa chce stretnut,a dat to dokopy,ze spravil chybu.Ja teraz varujem vnucku,mladi isli na nakupy.
nie je sama...mozno ju to utesi aspon trosku (spolupatricnost)
ale lepsie koniec s bolestou ako bolest bez konca
MIMMA ty si uz v ten vztah podla mna neverila ,alebo citila si ze tam uz nieco nie je v poriadku ked si sa s nim vtedy pohadala a on hned vyuzil situaciu teraz je len na tebe co z toho vsetkeho vyvodis urcite ti bude ukrutne smutno a este idu aj vianocne sviatky a clovek chce byt s milovanou osobou no co uz ved mas rodinu napis kde sa to posunulo a ako si to nakoniec vyriesila drzim palce nech je to k tvojej spokojnosti.