pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
R: ovsena kasa
O: zel. pol+karf. placky+zemiaky
V: tvaroh s medom
R: pecivo + maslo + kakao
O: karf. placky + zem. pyre
V: sunka + vajicko + lad. salat
Kilecko, to je pravda, ale akonahle ten zhon prestal, pojedla by som aj klince:-) Ale chvalim samu seba, ze som sa ovladla:-)
R: pecivo+parky
O: pecene zemiaky
V: mozarela+paradajky+bazalka
Mam 2 otazky, mozem ovsene vlocky aj na veceru, ci skor na ranajky? A co oriesky?
R: ananas
O: zeleninova polievka, losos+zelenina+zemiaky
Ol: puding
Ahojte,
Slnecnica niekedy je dobre ,ked clovek ma zhon aspon nemysli na jedlo ,takze ta prazenica na vecer ta nakoniec zasytila .
Ja uz mam dnes odcvicene ,ranajky 2 celozrnne chlebiky so sunkou,obed kura s ryzou ,banan,veeeela vody musim pit a cistu pramenistu z tocky,a vecera syr a zelenina a idem sa este 10 minut potocit na tej rotane a sup do prace a sediet cely den.
Chcela by som dat dole 2 kg za dalsi mesiac ,len ci sa mi to podari,ked nie nevadi cvicenim mozno tak ani kila nejdu dole ,ale citim sa fit .
Tak nech sa nam dari dievcata.
Dnes bez ranajok, nestihala som a cele doobedie presedela u lekara.
Obed: opekana ryza s vajickom, ananasom a trochou zazvoru
V: prazenica
Maoam studujem medzinarodne vztahy
R: ananas
O: zeleninova polievka, kur.maso+cestoviny
Ol: vanilkovy puding
Ahojte,
Maoam ,tak Ti prajem skore uzdravenie.
Slnecnica ,na to ,ze si bola na turistike dobra strava cokopiskoty to boli len na energiu ,aby si vladala a fasirky s chlebom to sa dobre je v prirode neboj isto si na turistike nechala tie zjedene kalorie.
Ja uz mam dnes odcvicene dobre som si dala do tela citim uz aj na teplakoch ,ze sa mi roztahuju ,pritiahnem gumu.Ranajky 2 parky s 2 celozrnnymi chlebikmi,obed sote so zeleninkou a 3 kopceky ryze ,na desiatu som mala pomaranc,veceru si dam uz len jogurt.Chcela som ist na zahradku ,ale ked prsi budem doma sediet ,ale aspon pocvicim na rotane a brusaky aspon zazeniem nudu a sportovat budem s televizorom pozrem hokej.Nehraju ani tak zle az na ten vysledok,chyba im to ceske stasticko.
Tak ide nam to chudnutie fajn dievcata ,len treba vydrzat leto sa blizi.
caute baby, drzim palce
Mimma - mas skuskove, verim, ze si v strese, ak sa smiem spytat, aky odbor studujes? drzim palce,nech ti vyjdu vsetky skusky
Kilecko: zdravotne dovody a ano, vazne
ale uz je to na dobrej ceste, tretina je uz dolu :-), davam si dva tyzdne a bude to OK
Vcera cely den vonku, na turistike, tak jedlo o nicom:
pecivo s maslom a sunkou
syrove fasirky s chlebom
4 cokopiskoty
Dnes:
2x hruska
pecene kur. stehno s ryzou a na veceru stehno bez ryze