Kamarátka na chudnutie

kilecko

Ahojte,
tak dnes uz mam odcvicene aj halusky z bryndzou zjedene ,ale rano vaha po tych buchtach dobra drzim si stale tych 70 kg aj sa cudujem ,ale cvicenie asi robi svoje ,dnes ma caka este prechadzka a este pocvicim na rotane a vypady ,ale uz len doma a musim zlepsit pitny rezim .

Mimma ,nestresuj ,neboj vsetko zvladnes a stale si hovor ,ze to nic nieje,musis si verit a ja ti verim ,neboj zachvilu mas prazdniny .

Slnecnica ,dakujem vyskusam tiez ten recept ,ale teraz nie musim si dat pauzu po tych buchtach.

Maoam a co ti stalo ,ze sa nemozes tak hybat dufam ,ze nic tak vazne .
A mas pravdu bez pohybu a upravy stravy clovek len pribera a tam kde nechce .A sledujem aj na ludoch v mojom okoli ,ktori rychlo schudli dietami maju kila naspat a plus nieco este k tomu takze ja si idem dobrou cestou myslim ,ze tou spravnou .

Tak nech sa nam dari vsetkym ,my to zvladneme .

mimma

R: zelene smoothie - spenat+banan
O: ostrokysla polievka, ryza+kur.maso
V: cestoviny so syrom

Caka ma narocny tyzden plny ucenia. Neviem ako to zvladnem.

slnecnica

Ahojte,
rozkochleba:-)+sunka+maslo
sparglovy krem+fasirky so syrom+zem.pyre
cotagge+paradajka
Helus, jasne, uprav si podla seba, dufam, ze sa ti podaria.
Mne zas vsetko ide do brucha, zadok a nohy stale rovnake :-)

Helus

ahojte musketierky.
Slnecnica ten recept na maffinky vyzera dobre,uz si ho aj opisujem,a spravim s psenovymi vlockami,tie su bezlepkove.
Maoam zasmiala som sa na tom bruchu,a na riti.Inac aj mne je hned vidiet rit,ked mam o 2 kila viacej.musketierky pekny vikend,ja mam pracovny.

kilecko

Ahojte,
presne ako pises ODPOVEDAM treba byt disciplinovana a buchty ma zas vratili o krok spat takze znova som ako buchta ach ten vecny boj s postavou neni to zle ,ale dostat sa k cielu a drzat to dlhodobo to je tazke aspon pre mna ,ale idem cvicit a dnes som toho tolko pojedla 5 krat v malych mnozstvach ,ale piate cez deviate takze doma sa rozcvicim a sup do posilky a dnes vecera ziadna uz som si ju zjedla na obed .Ta moja postava nieje zadarmo zavidim ludom ,ktori normalne jedia a nepriberu ,ja ked chcem vypadat musim byt v jedeni striedma a cvicit ,no co bezna realita.
Cgcela by som sa stravovat ako Mimma ,ale doma v rodinnom kruhu je to tazke .Tak a idem dalej.

odpovedam

ja som sa zase drzala celkom statocne, jedine sacharidy boli v bobulovitom a citrusovom ovoci a sem tam kopka ryze alebo zemiakov. schudla som kusok, takze davam tomuto stop a pridavam sacharidy do stravy. no ale chcela som povedat, ze je naozaj len potrebne zvyknut si na disciplinu. ja som zistila, ze problem to nie je. uzivala som si tolko zeleniny, omeliet a ryb na tanieri... takze s chutou a disciplinou ;-) drzim vam palceky.

Maoam

caute baby, tak sa stal totalny paradox :D, kedze som zo zdrav. dovodov nutena uz dva mesiace sa skoro nehybat, tak sa to odrazilo na mojom bruchu a riti :DD

no nic, mne najhorsie zo vsetkeho robia sacharidy, bohuzial ich bolo v poslednej dobe dost, cim som len skodila vlastnemu telu, to viem aj sama

takze hor sa na to, co bolo predtym a bude to zasa v norme

slnecnica

kilecko, kralovske ranajky:-)
pecivo+bryndzova natierka
mixnute jahody a banan
sparglovy krem+zapekana brokolica+ladovy salat
mozarela+paradajky+bazalka+oli.olej
Recept na "zdrave" muffinky:
10dkg ovsenych vlociek-lepsie su tie jemne, ak nemam, tak obycajne podrvim
1 vajce
2-3 PL medu, podla toho ako mate radi sladke
1 PL kakaa
1 CJ skorice
1 CJ sody bik.
150 ml mlieka
ovocie
Vlocky namocime do mlieka, med vymiesame so zltkom, pridame vlocky, sodu bik, skoricu, kakao a nadrobno pokrajane ovocie-ja davam vacsinou jahody, susene slivky, banan-to co mam rada, mozte pridat aj posekane oriesky. Bielko vyslahame a vmiesame do cesta. Peciem na 180 stupnov cca 25-30 minut, chvilu pred dopecenim davam navrch kusok horkej cokolady. Vyjde 8-9 kuskov a su uzasne:-)