pekný deň :) touto cestou si hľadám kamarátku parťáčku na chudnutie. aby sme si vzájomne pomáhali..radili si a podporovali sa . nehľadám niekoho kto chce držať hladovku, ale skôr zmenou jedálnička a pohybovými aktivitami schudnúť približne 15 kg. vo dvojici to ide lepšie :)
Kamarátka na chudnutie
Ach ja som na obed zjedla morcacie maso s platkom syra a salat a boli ma brucho :/, sak to nie je nic nezdrave, nechapem to. Asi budem uz jest len to co si navarim sama a bude pokoj.
Light90 je to super ze si schudla tych 10kg a urcite to tym nekonci, drzim ti palce, s tym sportom no ked nemozes cvicit, tak by som asi vylucila nejake tie prilohy a jedla viac zeleniny, aspon prechadzky skus,je to fain aj na precistenie hlavy :D
Light, ak nemozes sport, tak ti problem robi vysoky prijem sacharidov + mozno mas maly prijem tekutin.
Ešte = cvičenim sa nepretrhnem=mam problemi s chrbticou,tak len s MIEROU ,ale sa snažim hybať :-)...PA
Prvykrat sa mi podarilo zhodiť 10kg teraz pri 90dňovej diete=stale som skušala chudnuť...a bol JOJKO UJKO hihi.Sa tešim že potom dam niečo nove= v podstate len vylučim niektore asi škroby a uhľohydraty,za zdravšie.PA
CAREY ja si chcem vyskušať nejaku zmenu ako pišeš,ale ešte dokončim tu 90tku=8.7.mam VODNY..Hlavne budem rada že si udržim vahu=nepribrať!
Ahojte kocky,aj ja pijem kavicku+ zeleny cajik.Vazila som sa a vaha rovnaka,nic dole.Ja uz tu mam nachystane 2 jablka,obed budezeleninovy salat+opekane zemiaky,a poobede hajde do prace,a tam budem mat zeleninovy salat+burizonove chlebiky.s platkom tvrdeho syra vyskusam.Doschudnutia kocky.
Caute baby, Light90 mozno by si mala spravit nejaku zmenu v stravovani resp. v cviceni aby sa ti to pohlo..
Ja idem studovat, inak vcera sme boli v kine na rychlo a zbesilo6, bolo to fain, som ani na chvilu neodtrhla oci, bolo to napinave od zaciatku do konca., inak a obliekla som si tricko co mi 2 roky stalo v skrini, lebo mi bolo uzke a tak ze reku skusim si ho dat a bolo mi celkmo dobre, nie uplne idealne, ale v pohode, ani brucho mi netrcalo :))) tak mam radost
Prajem pekny dnik
KRASNE NEDEĽNE RANO PRAJEM VŠETKYM TU SPOLUCHUDNUCIM KAMOŠKAM :D Ja dnes mam štvrty = vitaminovy deň 90DŇOVKY=kavička už bola,čajik a banan.Musim dnes DODRŽAŤ JEDALNIČEK:des.-čerešneOB:paradajkova polievka z polenych parad.dochutena zelenou vňaťou a trošku zahustim s otrubim.Na olovrant už len zeleninu a večer tak isto.Mam pocit že už nejdem dole s kilami aj cm.nejak som sa zastavila.TAK PA=DRŽME SA KOČENY :-)
ahojte kocky moje zlate,ja som mala slaby pitny rezim,ale este nieco dobehnem.zajtra robim zase poobnede,a potom mam podla planu mat dovolenku,ale nejdem nikam,len si dokoncim lekarov,a odbery.A budem chodit do zahradky okopavat.A musim si zistit ako chodit plavat,inac to nevidim s mojim cvicenim.pekny zvysok vikendu vam prajem,a doschudnutia.
Ahojte kamošky.METRAČEK uži si dovolenku a nemysli na diety,maš dobru vahu už si v klube HELUŠINOM....BLAHOŽELAM AJ CAREY K VÝSLEDKOM.Ja som mala dnes = banan,jabko,oriešky a kavičky už druhu idem si uvariť aj čajik.NA obed cestovinu so špenatom.Potom si urobim zeleninovy šalat=CO DUM DAL=treba mi urobiť zasoby,až zajtra ideme na nakup.SKADKE večer=mam varovu čok.TAK PA DRŽME SA.