Kamarátka na chudnutie

carey

Cavte, tak ja som dnes bola v posilke, akoze hroza ake je teplo, necvici sa dobre teraz a mam pocit ze z toho tepla odpadnem, aj ked pijem ako duha.
Helus schody my chodime tam u nas v Ruzinove ako je Tomasikova ul., neviem ci vies kde to je, od nas je to kusok tak my sa prejdeme od strkovca tam :)
Inak na obed som mala spaldove rurky a ktomu tofu so spenatom a paradajkou

Alica24

Ahojte dievčatá, potrebovala by som rady a pomoc a možno povzbudenie pretože tak asi ako každá s nás aj ja chcem zhodiť nejaké to kilečko. Rada by som si na svoj deň Promocií obliekla šaty, ktoré som nemala na sebe od 15 rokov. Mojim cielom je teda zhodiť tých 7 kíl aby som sa v šatičkách cítila dobre. Už sa mi podarili zhodiť takmer 2 kilá.Držte mi palce a podeľte sa so mnou o cenné rady. Možno keď sa budeme navzájom podporovať pôjde nám to lepšie. Ja Vás budem informovať o tom ako sa mi darí.

Alica24

Ahojte dievčatá, potrebovala by som rady a pomoc a možno povzbudenie pretože tak asi ako každá s nás aj ja chcem zhodiť nejaké to kilečko. Rada by som si na svoj deň Promocií obliekla šaty, ktoré som nemala na sebe od 15 rokov. Mojim cielom je teda zhodiť tých 7 kíl aby som sa v šatičkách cítila dobre. Už sa mi podarili zhodiť takmer 2 kilá.Držte mi palce a podeľte sa so mnou o cenné rady. Možno keď sa budeme navzájom podporovať pôjde nám to lepšie. Ja Vás budem informovať o tom ako sa mi darí.

LIGHT90

Ahojte.HELUŠ taku polievku mam rada...EBI ja dnes na obed mam priravene zemiaky,najprv som obvarila a potom zapiekla na olivovom oleji dochutene vňaťou a k tomu tofu+paprija paradajka=držim 90dňovu..dnes vaha tesne pod 90kg =takže chudnem.PA

Helus

Ebi ani ja inac nejedavam opekane zemiaky na veceru,ale boli sme si sadnut,na malej oslave,tak som si dala,mala som na ne chut.vecer som varila ostro kyslu polievku,a dala som vela hribov,to bude moja vecera na 2-3 dni.Doschudnutia musketierky.

ebi7777

ahojte,
ja síce som chudá, a ani nedržím žiadne diéty, ale stravujem sa zdravo, teda aspoň sa snažím, a myslím si, že asi to bude tajomstvo mojej štíhlosti
a opekané zemiaky do môjho jedálnička vôbec nijako nepripadajú do úvahy, je to nezdravé a okrem toho majú vysoký glykemický index
necítila by som sa vôbec dobre, ak by som to zjedla, samé umelé tuky..atď

Helus

Ahojte kocky tak ja mam 1 den dovolenky za sebou.carey prezrad kde chodis na schody,dnes som mala na veceru opekane zemiaky s miesanym salatom v restike,priatel mal grilovane kridelka,s oblohou.tych zemiakov sa tam neviem dojest,uz ma tam poznaju,doschudnutia kocky,zajtra ideme okopavat do zahradky,tak bude pohybu dost.

carey

Light90 - supeeer, aj ja som bola na rychlej chodzi s kamoskou + sme našli schody a vyšlapali 5x a dosla som unavena domov ale v dobrej nalade :)
Idem pisat, nech sa pohnem dalej.

LIGHT90

Kamošky ďakujem za drahocenné rady.Ste zlate! Už surfujem a študujem čo a ako...BOLA SOM NA HODINOVEJ PRECHADZKE=SUPER SA MI PREVETRALA HLAVA.PA KAMOŠKY=ZITRA DO PRAÁCE,robim stale rano.PA

Simona92

Ahojte, potrebovala by som poradiť ak by ste si našli čas. Všetko aj strava aj tréningy sú popísané v tomto súbore jedalnicek.xls
(ulozto.sk)heslo je jedalnicekS
Snažím sa chudnúť už dlhší čas ale vôbec sa to nehýbe, ani tuky ani svaly. Mám na to aj váhu, tuky sa mi pohybujú okolo 33% a tuhá hmota, čiže aj svaly mám cca 45kg. Vážim 70kg pri výške 168cm. Potrebovala by som zhodiť 10kg :) A nejde to zo mňa nech robím čo robím. Môžno sa zle stravujem preto som sa obrátila na Vás s tým mojim jedálničkom. Vopred ďakujem za rady.