V záujme oboch pohlaví zhrnime si aké su "znaky" toho , že sa vám niekto páči . Mne osobne keď sa nejaké dievča veľmi zapáči ,tak sa jej snažím dívať do očí no neusmievam sa, niekedy v extremoch sa aj otočím :D Máte to aj tak vy baby ? :D tu si to zhrnieme a budeme vedieť kedy máme u toho druhého šance :D
Znaky príťažlivosti !
Tu si každý hudie svoje a ja už strácam prehľad o čom je reč.
myslim, ze to dlhe divanie sa do oci je samozrejme a jednoznacne..pokym si dotycny nesedi na kabliku, mal by to pochopit :)
a niekedy mam problem zadrzat usmev..proste sa musim aj zlahka usmiat, neviem to ovplyvnit :))
anjelik nie anie... ooooch pardon :))
anielik ,tak to si ma poriadne pobavila tvojim prispevkom :DD
kasandra mas pravdu ja som viacmenej reagovala na Smejka 10:18 a pomaranca 10:11 :)
Baby, neurážajte sa tu. Časť svojej pravdy máte jedna aj druhá.
A koho to tu teraz riešite smejka či milli11?
Krásny to svet, v ktorom skapal zdravý rozum a tolerancia, kde sa každý cíti byť povolaným hodnotiť toho druhého. Len milá Potvorka zabúdaš na jednu vec, že na druhom rozoznáš a nenávidíš iba to, čo ti je dôverne známe a to je to, čo máš v sebe. ;o) Inak by si to nepoznala.
Pomi, tebe to tak budem vešať na nos...;o)
jeden dva pohare zlepsia sebavedomie a to sa moze stat dobrym dovod naliat si aj nabuduce :)
v tomto pripade o ktorom MY (!!) piseme si moze vyladovat dusu len "zmateny pubertak" ..... jasne ,urcita miera hazardu je v norme (aj alkohol) ,ale nie v tomto pripade .....
takze, priblble poznamky si odpust :)