V záujme oboch pohlaví zhrnime si aké su "znaky" toho , že sa vám niekto páči . Mne osobne keď sa nejaké dievča veľmi zapáči ,tak sa jej snažím dívať do očí no neusmievam sa, niekedy v extremoch sa aj otočím :D Máte to aj tak vy baby ? :D tu si to zhrnieme a budeme vedieť kedy máme u toho druhého šance :D
Znaky príťažlivosti !
ak sa ti zena paci,urcite sa na nu aj usmej,nie len pozeraj,lebo tak si pomysli mozno,ze sa ti prave nepaci,a len tak na nu pozeras a myslis si:ach ta vyzera..takze urcite sa usmej
 a za dalsie,vidno ze mas 18,ked si myslis,ze ked na teba niekto pozera 5 sekund,ze sa mu pacis :D.ja bezne pozeram na ludi aj 5 sekund a je jedno,ci to je dieta,starec,muz a pod.ved normalne sa pozeram na vsetko okolo seba,nie preto,ze by sa mi to hned pacilo.takze nenahovaraj si,ako vacsina muzov.
isli sme na lov :)
Kde ste vsetcia? :D
Ked tak nad tym rozmyslam, cim viac lesieb, tym menej zien, co chcu chlapov a tym padom lepsie pre mna, lebo mam vacsiu sancu na volneho chlapa. :D
pomaranc a ty by si mal neznasat aj lesby, lebo sa staraju do tvojej prace, balia zeny.
Nieee!!! Neznasam gayov! Spinava konkurencia, nielen, ze zeny kradnu chlapov, este ich budu kradnut aj chlapi gayi.
:DDD chlapci ,ako sa vas dobre cita ,nože este pokracujte
:DDDDD
Pomaranc rezervoval som ti stôl v modrej ustrici. Tam si najdeš partnera :D
:DDD len som zartovala :)