V záujme oboch pohlaví zhrnime si aké su "znaky" toho , že sa vám niekto páči . Mne osobne keď sa nejaké dievča veľmi zapáči ,tak sa jej snažím dívať do očí no neusmievam sa, niekedy v extremoch sa aj otočím :D Máte to aj tak vy baby ? :D tu si to zhrnieme a budeme vedieť kedy máme u toho druhého šance :D
Znaky príťažlivosti !
Ty sa Pomi hlavne veľa vypytuješ, tak neviem, či tak rád debatuješ, alebo sa len nudíš. ;o)) A nie, nie je to personalistika. A ten príspevok zase až tak dlhýýýý nebol. :o)))
znaky? neviem, ked sa mi niekto paci, tak sa spravam asi ako nafetovana, neviem to blizsie specifikovat, ale nie som to ja :D a tie oci, no tak ja napr. zvyknem, ked sa mi niekto zapozera do oci, tak sa pozeram aj ja a hram taku hru, ze kto odvrati zrak skor :p vacsinou to vyhram, alebo prestanem, ked ma to uz nudi, ze som tam nic blizke nenasla. a vsimla som si, ze vacsina ludi neznesie dlhsi pohlad z oci do oci, lebo vtedy su vidiet taki ako su, a to mnohi nezvladaju. a strasne ma irituju take typy, co aj pri rozhovore nie su schopni ani na chvilu ocneho kontaktu, ze sa stale pozeraju tak akoby "bokom". tak ti mi pridu ze su bud strasne povrchni, nudni, alebo nieco skryvaju, tot moje dlhorocne skusenosti :)
oci su proste zrkadlo duse a malokto sa vie v nich pretvarovat
To by som netvrdila....len ja sa spravidla dostávam do pozície poslucháča a nie vždy je príjemné, keď do teba niekto hučí ako do plechového suda. :o)))
A asi je to dané aj tým, že som vždy rada čítala a aj písala slohy. :o)
Sejla môže bzť :)
Toto je podľa mňa krajšia verzia tej Adelky www.youtube.com
Aj ja radšej píšem ako komunikujem zoči voči.
niečo menej otrepané:P www.youtube.com
Toto je silný hlas