V záujme oboch pohlaví zhrnime si aké su "znaky" toho , že sa vám niekto páči . Mne osobne keď sa nejaké dievča veľmi zapáči ,tak sa jej snažím dívať do očí no neusmievam sa, niekedy v extremoch sa aj otočím :D Máte to aj tak vy baby ? :D tu si to zhrnieme a budeme vedieť kedy máme u toho druhého šance :D
Znaky príťažlivosti !
Pomi, teba je naozaj tak ľahké potešiť.:o)) Stačí ti podsunúť slovo a ty píšeš. A to my, ožralé a zvrhlé anjeliky jednoznačne ovládame. :oP
Popo..;o) Súhlas.
anjelik ok ,uz sa v tom tolko nevrtaj .... pre mna bol tvoj prispevok (12:48 a 10:58) ponimany trosku dvojzmyselne ,preto som reagovala .... v teme som pisala LEN SVOJ NAZOR a nikoho som nechcela urazat ,mozes si to precitat i dole ,kde som to do zatvorky i napisala ,ze je to len moj nazor ...myslim ,ze Smejko je inteligentny chalan a nebral to tak tragicky :)
Pomi, anjelici majú krídelká, takže pád nehrozí, ledaže by sa ožrali..:o))))
Šejla, ono lepšie by asi bolo ich vytlačiť...nech je aspoň nejaký osoh z nich...snáď nie sú až tak kyslé. :o)))
Pre Kasandru...reč bola o tom, že chlapča napísalo, že ak je problém s odvahou, treba si naliať..Potvorka a Pomaranč hneď došli s varovaním o nebezpečenstve prepadnutia Démonovi alkoholu...varovanie oprávnené, ale pre mňa prehnané...to som myslela tým mantinelizmom ( rozumej extrémizmus..ideš do extrémov..ale asi to bolo poňaté inak..keď nasledoval koment o priblblých poznámkach..:o) )
 Potvorku som nechcela nijak uraziť...myslela som to tak, že netreba v nikom odsúdiť slabosť, že sami sme slabí. :o)
A pomaranče občas padnú zo stromu..tak sa netreba diviť, že sú *padnuté na hlavičku *..:o))
A k hlavnej téme...skúsenosti prídu s rokmi...skúšaj a uvidíš, čo na dievčatá platí...úsmev ale nikdy nezaškodí...;o)
pozeram pozeram, ze sa to tu zacalo uberat inym smerom... neviem no, ja som sa vyjadrila k hlavnemu prispevku :)