V záujme oboch pohlaví zhrnime si aké su "znaky" toho , že sa vám niekto páči . Mne osobne keď sa nejaké dievča veľmi zapáči ,tak sa jej snažím dívať do očí no neusmievam sa, niekedy v extremoch sa aj otočím :D Máte to aj tak vy baby ? :D tu si to zhrnieme a budeme vedieť kedy máme u toho druhého šance :D
Znaky príťažlivosti !
uncle súhlasím
toto: @milli11 mozes ho kludne zavolat von...takto len vyzeras, ze nemas zaujem a skor ci neskor ti ho uchmatne nejaka ina :)
uplne sedi, aj naopak,
Aj ja súhlasím s očami - sú totiž bránou k duši no bývajú aj klamlivé.
oci, oci, tie oci ... suhlasim, vedia asi fakt rozpravat teda minimalne asi odrazat momentalnu naladu, emocie a co ja viem co este, vycitat, tesit sa, lakat :))
Charizma. To je podľa mňa to hlavné čo by mal mať niekto aby sa mi zapáčil.
Kasandra.
Neviem, ako by to dopadlo, on nema rad otravne zeny, co su iniciativne. Jeho uz predtym zavolala von jedna baba, parkrat boli von (vzdy bola iniciatorka ona) a potom, asi po 4 tyzdnoch, respektive 4 vikendoch, im to skoncilo. Vyjadril sa tak, ze bola prilis extrovertna, burlivacka, stale ho otravovala, nemala problem, ked boli von pri cudzich ludoch vykrikovat vulgarizmy a on sa potom vyjadril, ze taku zenu vedla seba neznesie. A ze zistil, ze on chce byt ten iniciativny, co sa snazi o zenu a dvori jej, nie naopak. Toto sa mi dostalo do usi v ramci partie, kde sme obaja.
Vies, aj toto ma stve, ze s nou isiel von (hoci ho volala vzdy iba ona) a mna este nezavolal.
Milli 11- keď je to tak ako píšeš, je to neklamný znak, že ťa má rád. Len sa ťa asi bojí pozvať priamo na rande. Muži sú už taký. Boja sa, že budú odmietnutí a tak sa radšej ani neodvážia urobiť nejaký krok.
Skús ho ty niekam pozvať a sleduj ako zareaguje.
Tie znaky pritazlivosti by zaujimali aj mna. Paci sa mi jeden muz, aj ked, obcas sa sprava ako chlapec.
1. Mala som nejake problemy v praci. Boli sme potom von, s partiou a ja som sa chvilu zalovala jednej kamaratke, sedeli sme mimo, ako sa vsetko babre, ze clovek sa snazi, ale niektori su nezodpovedni. Mala som slzy na krajicku, ale drzala som sa. Okolo isiel on a zastavil sa pri nas. To bolo pre mna este horsie, viac som sa emocialne rozrusila a mala som co robit, aby som fakt nevypustila slzu. Nechcela som, aby ma videl plakat. Ale on najskor videl, ze som blizko ku placu, lebo tam stal a tak inak, zvlastne, sucitne, na mna pozeral. Pomyslela som si, "chod teraz prec, nechcem, aby si sa teraz na mna pozeral. Nechcem, aby si ma videl plakat." Chvilu tam stal, spytal sa, co sa stalo, strucne som mu odpovedala, ze problemy v praci a kedze videl, ze viac nemam chut hovorit, pomaly odisiel.
2. Boli sme na diske, vsetko bolo fajn. Ale bol tam nejaky opity chalan, co mi nechcel dat pokoj. Furt otravoval. Ked som mu jasne povedala, ze nemam zaujem, ze nech si da pohov, zhorsilo sa to. O par minut hodil po nasom stole pohar. Tesne mi preletel okolo tvare a skoncil na zemi. Ked sa to moj idol dozvedel, ked prisiel z parketu a videl pri nas rozbity pohar, hned sa pytal, kto to bol a co stalo. Povedal, ze toto nie, ze mne (povedal moje meno)sa nebude ublizovat. Zastrajal sa, ze ho ide zbit. Chalan sa vsak asi zlakol a zmizol prec. Nakoniec bitka nebola, lebo chalan odisiel z diskoteky ktovie kam.
3. Ked v partii, po nejakej otazke, menoval vlastnosti, aku zenu by chcel mat, dost to sedelo na mna, akoby hovoril o mne, hoci meno nespomenul.
4. Ked sme vsetci v partii hovorili o tom, ze by bolo dobre ist niekam na grilovacku alebo stanovacku do prirody, on povedal, ze by isiel len vtedy, ak by som isla aj ja.
5. Take vecicky, ale beriem, ze aj dospely chlap je obcas ako maly chlapec. Ked rozprava historky a som pri tom, hned zacne veci tak nafukovat, teda hlavne, aky on bol odvazny, skvely, uzasny, akoby sa naparoval. Ked sa smejem ja, smeje sa aj on. Zmurka na mna, obcas vyplazi jazyk, obzera sa za mnou, raz je velmi zdvorily a raz ma podpichuje ako pubertak.
6. Ked napr. stojime vonku pred barom, diskou, ako cela partia, skoro stale sa postavi tak, aby bol co najblizsie pri mne.
7. Ked mu chcem nieco povedat, niekedy tak blizko sa ku mne priblizi a nahne, ze skoro citim jeho dych.
8. Zvykne sa oyptat, ci nieco nechcem, nepotrebujem.
Len to pozvanie na rande nejak neprichadza.
Ako to vidite? Vazne neviem, ako to mam brat?
vlastnosti, jednoznacne inteligencia a pevny charakter, ked si stoji za tym, comu veri a co chce, to je strasne sexy ked sa niecomu zanietene venuje (pocitacove hry sa nerataju :D)