V záujme oboch pohlaví zhrnime si aké su "znaky" toho , že sa vám niekto páči . Mne osobne keď sa nejaké dievča veľmi zapáči ,tak sa jej snažím dívať do očí no neusmievam sa, niekedy v extremoch sa aj otočím :D Máte to aj tak vy baby ? :D tu si to zhrnieme a budeme vedieť kedy máme u toho druhého šance :D
Znaky príťažlivosti !
Pomaranc, myslis kolko mam fyzicky alebo citovo? Lebo v reali mam medzi 25-30, ale pocitovo a pri vztahoch sa citim na pubertackych 17. :DDD Nechapem to, co sa tyka vztahov, tu sa citim fakt ako pubertacka.
Kniha sa spracúva síce pomaly ale super - grafika je skoro hotová a rozhovory frčia :)
Pomaranc, ale ved minule si si tu chcel vymenit maily s inou zenou. Ty nevernik! :DDD
Neviem síce o čom to je ale ten chalan nemal vôbec charakter!
Pomaranc. Nie nie, ten co sa ma nezastal, to bolo este davno, to som mala len okolo 18. To je uplne iny chlapec.
milli11 ved tam pises o nejakom svojom idolovi? ja som mal na mysli toho chlapca, o ktorom si vravela, ze sa ta nezastal ked ti ini chlapci nedali pokoj - pri tomto pises ako sa vyhrazal a chcel zbit nejakeho opiteho chalana...???
je tu z toho riadny chaos, aj by som ti navrhol aby sme si radsej pisali maily...moju mailovu adresu vidis a nemusis sa hanbit, mne nevadi ked ma baba oslovi prva, naopak sa mi to paci :)
Pomaranc, pisem o nom v prispevku 27.10.12 o 17:01. Mozno po precitani ziskas vacsi prehlad. :)