V záujme oboch pohlaví zhrnime si aké su "znaky" toho , že sa vám niekto páči . Mne osobne keď sa nejaké dievča veľmi zapáči ,tak sa jej snažím dívať do očí no neusmievam sa, niekedy v extremoch sa aj otočím :D Máte to aj tak vy baby ? :D tu si to zhrnieme a budeme vedieť kedy máme u toho druhého šance :D
Znaky príťažlivosti !
Pomi, tá verzia je podarená..:o)))
Mimulus, nie je to môj obľúbený spevák, ale ťažko je tu pieseň nepoznať, keďže ju hrali v rádiu stále dokola a to ja v aute počúvam. ;o) Tá tvoja pieseň sa mi páči, niečo , čo môžem aj ja počúvať.
A pre mňa je vychutnávkou toto:
www.youtube.com
@anjelik* ale ved on sa pytal na znaky bab, ktore mu povedia kedy ma "vystartovat" :D inac james blunt je gay a je to dost nechutny video klip...tu mas lepsiu verziu: www.youtube.com
Sejla ja počúvam všetko ale jeho určite nie.
napríklad: www.youtube.com
Každý človek má iný vkus a nikomu ho neberiem .)
:D No veď som nič nenapísal - Mne sa osobne na ženách páčia oči a ak sa človek do nich úprimne zahľadí, tak cíti akého človeka práve stretol. Teda väčšinou sú oči znakom duše. A určite hlboký a úprimný pohľad do nich by som zvolil na začiatok komunikácie :)
Akože v čom? Veď predsa tá pieseň je o tom, že uvidel niekoho, bol unesený, aká je nádherná, ale viac sa to nestane ...a mladý muž píše niečo podobné...oči sa nám stretli...a on už počul svadobné zvony biť...a ona odišla a ako na potvoru ..s iným. :o)))
Mimulus, to bolo prvé, čo ma napadlo, keď som čítala tento *skvostný* problém..:o)))) A či sa mi páči James Blunt?? Tak nič na p....;o)
anjelik* prepáč nechcem Ťa uraziť ale naozaj sa Ti páči tento eunuch? No aj tak by si sem mala napísať čo konkrétne sa Ti na ňom páči, pretože ho nenávidí polovica Veľkej Británie :D
Tak prepáč ak som sa Ťa dotkol, ja som chlap a možno do toho nevidím :)
Pekný večer Ti želám