500 kcal za deň

Maoam

simava a ako mas vyzerat pri 53/168? jasne, ze chudo

spamätaj sa, este mas cas zvratit tento proces a dostat sa na normalnu cestu, ale musis sama chciet a musis si to uvedomit

simava

Dadula56 - ten jeden priznak mam...menštruacia mi meška už 2 mesiace...a mamina vie že jem tak malo aj mi vraví že za chvilku ma nebude vidieť...ale hovorí že čim viac ma bude nutiť jesť tym to bude horšie, lebo som tvrdohlavá

Maoam

simava, no tak som nebola daleko od pravdy, ja viem, ze si v takom veku, ze si strasne ovplyvnitelna a baby jedna od druhej jak blbe odkukavaju, pretekaju sa, ale tak mozes sama nieco s tym urobit, nemusis byt taka ista a mozes mat v zivote aj inaksie priority ;-) a ono si usetris energiu, ked nebudes obetou tejto debilnej sutazivosti za kazdu cenu :DD

uzivaj si zivot a nieco z neho sprav, niekam do dotiahni, v pozitivnom slova zmysle

simava

Maoam - ten dovod je aj taký že moje kamoška začala chudnuť a povedala som si že začnem aj ja...ja strašne rada pečiem takže ten koláčik si dam každu nedelu...1. kusok zjem a ostatne len požujem a vyplujem...ja viem som sprostá

Maoam

no ja neviem, ja som v tom veku srotovala ako drevorubac, bolo sa treba ucit do skoly, mali sme kopu aktivit a vahovy problem ziadny nebol a to sme pojedli pravidelne aj kopu sladkosti, matky vtedy este riadne varili a kedze sme rastli vtedy, tak sme zjedli castokrat viac ako dospeli jedinci a nebol problem ziadny

a dodrbat si vsetko este pred tym, nez sa to stihne dovyvijat a potom sa riesia vazne nasledky, hormonalne poruchy, neplodnost, depresie, uzkosti, traviace problemy a kopa dalsich :-/

xxy

simava, ty si estelen malicke dievcatko na to, aby si sa zacala tyrat ako niektore chore zenske. x krat bolo povedane, si vo vyvoji, tvoje telo potrebuje ziviny a ak mu ich nedas, vypomsti sa ti to. rasties, potrebujes sa vyformovat, narastu ti o chvilu kozy, panva sa rozsiri, blizi sa pravidelna ms, tak si to nepobabri skor, ako k tomu pride.

Iba Katka

Pan d. - ak bude mať pri tom pohyb a nebude sa prežierať tak nie, nepriberie. To dievča má 13 rokov. Je ešte vo vývoji a jej telo potrebuje všetko.

Alebo si zase niekto vypil na tabletky?