Preco je podiel takych vztahov, ze "dvadsiatnicka" je vo vztahu so "styridsiadnikom" ?
Resp proste 18-25 na 30-40, alebo podobne, blizsie nespecifikovany rozdiel ?
Bolo by vynikajuce ak by sa k tomu vyjadrili hlavne mlade baby co vidia na starych muzoch nieco :-)
Samozrejme nech napise cokolvek hocikto, ved mame slobodu prejavu..
Nic tym nesledujem, len ma to zaujima :D Akym smerom sa ubrat na moje 30. narodeniny :D
Co vidia mlade baby na starych muzoch ?
Magy + Milli: no ja som si na svoju adresu uz casto vypocula, ze som bola vyslovene SPROSTA, ze som si nechala ujst tie prilezitosti...
Moj byvaly napr. mal vlastny biznis (nebol bohac), ale proste na rande mu zvonil mobil snad 10x.
Ja neviem, ja by som tak nedokazala fungovat.
Magy, ja si nemyslim, ze som rozpravkova bytost, ale takych bab je viac, tu na fore poznam osobne 2 - 3 dalsie, ktore mali cca. podobny zivot a ziju tak ako ja :-).
Ale tak neviem, ja som po tych veciach proste nikdy nesla.
Neviem ti to vysvetlit.
Proste je to tak.
Lost: nie je, ale to zavisi od toho, aka je ta baba :-), ako je sama na tom, povahou, charakterom, vyspelostou, zaujmami, prioritami, to je prave ten kumst, najst k sebe vhodneho cloveka
ked som bola mladsia (no stara koza este nie som ale tak hovorim o 20+), mala som velmi vela moznosti mat vztah alebo dokonca aj manzelstvo so zabezpecenymi biznismanmi a pod.
ja som do toho nesla pre viacero veci, ale asi najviac pre tu, ze som sa nedokazala definovat cez partnera, nedokazala som ist tou cestou, ze bude ako muz povie :D, proste chcela som ist vlastnou cestou, sama si nieco vybudovat, mna zlata klietka velmi nelakala, navyse na to by som sa nebola aj tak hodila, lebo tie baby musia veeelmi o seba dbat :-), silikony, umele nechty, predlzene vlasy atd, a to ja by som asi len oci prevratila a zatukala si na celo :D, neviem, no a tiez nie som typ, ktory chce mat dve-tri deti a byt zenou v domacnosti a skor som sa venovala vzdy praci (a vzdy to muselo byt nieco, co ma osobne bavi, do coho davam aj srdce)
tak a spät k tvojej otazke, Lost, pri tvojej otazke som si spomenula na jeden zazitok, ked som bola asi prvacka-druhacka na ZS, hrala som sa na ihrisku pre deti a prisiel ku mne jeden chlapcek, ktoreho som si este pamätala zo skolky, bol ale o triedu nizsie :D, my sme boli Velkaci a on bol v triede Malakov :D, no a tento chlapcek, ktory sa volal Radko (tak mi utkvel v pamäti, ez si to meno pamätam dodnes) ku mne prisiel s tym, ze podme sa hojdat :D, tak sme sa sli hojdat a on normalne so mnou viedol konverzaciu na styl, podme si davat navzajom hadanky :D, potom sa ma pytal na veci zo skoly :D, bol to dost vazny chlapcek, nic samopasne v nom nebolo, bol mimoriadne inteligentny (to si myslim dnes), taky uvedomely, zlaty, hoci bol odo mna o 2r mladsi vtedy ...neuveritelne, vsak mal nejakych 5-6r? maximum, takze vcera som na neho myslela, ze kde je dnes, ktovie co sa z neho stalo, aku urobil karieru :-), a za mojeho mladi som poznala par chalanov, ktori boli na svoj vek velmi uvedomili, ustaleni a 'dalej' ako rovesnici holdujuci pijatikam a pretahovaniu, co sa dalo.
Bola ich mensina, len kde-tu ale boli taki chalani a su iste aj dnes.
Takze mala som takych kamaratov, ano a VOBEC NEBOLI PRE MNA NUDNI.
A tu mas odpoved na svoju otazku, sorry, ze az na konci. :D
Prave naopak, dodnes na nich s laskou spominam.
A na niektorych mam dodnes aj kontakt.
Maoam - tak ako si sama seba opisala, tak nie si realna, si rozpravkova bytost! :PPP
osetrovatelsky syndrom - ked sa zena zamiluje do muza, ktory je nevladny, nemohuci, chory, neduzivy, potrebuje pomoc a opateru. od alkoholikov az po chronicky chorych. teda vsetko len nie ta schema "ide po silnych jedincoch, ktori jej zarucia zabezpecenie, silne geny atd."
lost slušnééééééééééé :D
Ved miňister Kazimir by vyzil aj z 300 EUR.
milli11 nooo šak skús veď ak budeš plánovať rodinu tak musíte z niečoho vyžiť :)
Ako vas tak citam tak rozmyslam, ze preco vlastne nechcem bohateho? Ja som vlastne stale isla na rande len so seberovnym, co sa tyka penazi a majetku. Dobre, jeden bol na tom trochu lepsie, ale ten bol zas najlakomejsi.
Mozno by som aj prisla k bohatstvu... Takto po rozchode nikdy nic neziskam. :DDD
No povedzte, nie som ja hlupa? :DDD A nemoderna?