travka
jasne :D zivot treba brat trochu jednoduchsie, stravil som 4 roky svojho zivota pisanim na online fora ludom ktori sa citia byt na dne..
nemam tusenie, kedze sa mnoho z nich neozvalo, ci to malo zmysel :D
proste depka je vymyslena 3,1415čovina farmabiznisu..
pretoze aj ja som sa nasiel v depkach, teda podla testov :D ale nemyslim si, ba dovokncca viem ze som na tom lepsie ako ktorykolvek psycholog ci psychiater ktory sa opovazi naplut na mna ze mam depku..
som sam sebou, je to fuk, ze zeriem vysmazane na zlepsenie nalady o 23:00 ci zjem 1/4kg cokolady o druhej po odbiti polnoci (SELČ) a podobne..
je mi jedno ze zapadam do tabuliek.
preco ma byt kur*a problem vo mne? kde mam istotu ze nie je problem v tabulkach?
aj ja viem napisat tabulku, do ktorej zapadne nie 10% alebo 90% ale rovno 1090% (ano tisic90) percent ludi tejto planety :D
ale to je k tabulkam.
nebavi ta nic, man tiez nie, preco ma musi nieco bavit? mam teraz stiahnut z netu, teda najskor najst a potom tahat a vytlacit, ze co mam robit?
1. tennis
2. plavanie
3. citanie
4. ebanie
5. trollovanie for
6. vyvoavanie diabla
7. vyvoalanie Boha
8. hrat gulecnik
9. zabit sa
nie..
ak ma nic nebavi, tak relaxujem..
vybavit trivialne veci - mna to tiez nebavi, nechce sa mi, ani upratat.. a?
dolezite veci SA DAJU ODLOZIT..
nie si schopny komunikovat
to ani ja, pretoze mna nebavi kecat o tom, kto koho ospermoval na farme a podobne a basta. najde sa RAZ ZA CAS clovek s ktorym sa pokecat da, a preco raz za cas? lebo logiku nikto neoklame, ak je to pricetny clovek, ma malo casu.
nemas priatelov, detto to iste ako tu, nejde o kvantitu, ale kvalitu.
ja mam asi 1-2-3 kamaratov, ale to su sakramensky blizky kamosi, ktorych nema len tak niekto, na to stavim 5 pív.
ani mne nikto nepise :D sem tam spominany/i kamos/i ano. ale tak musime pisat aj my (ty a ja) im..
nemas nikoho komu by si napisal, no ano, uznavam, toto je tazke, najst kamosa, co stoji za to.. ale da sa to, chce to cas a dlhe roky budovat vztah.
zivot bez priatelov ci znamych je nahovno.
ano, ale nemusi to byt pravidlo, ja mam psa, mozem s nim chodit von, hrat sa, ucit ho, cvicit ho, on dava spat sakra vela tiez. da sa cestovat aj osamote, samota je fajn vec, ked chces precistit hlavu, ale toto ti uznavam tiez..
a dalej, reakcie a vtipne, tak ono to zalezi od toho, kde kto s kym a kedy..
tiez nie som recnik, no vtipnu ved utrusi KAZDY raz za cas.. kedze mam psa, vsimam si ludi, tych je koooopa, tolko roznych ludi, az by na to ani 58 knih nestacilo, aby sa to dalo opisat..
kazdy je iny, kazdy je kurniksopa unikatny, aj ty a aj ja :D
to je fuk, ze nie sme priemer, kto ma to pravo stanovit priemer? tabulkar?
blbost na entu..
priemer robia a pocitaju ti ludia, co chcu ovladat a DEPTAT ludi.. proste ser na priemer a zi SVOJ zivot :)
nemusis sa nutit do toho ist a oslovovat ludi, lebo tam bude vela vela a este raz mozno vela neuspechov..
neviem preco, ale to je taky zakon fyzikalnej schvalnosti alebo co..
raz mi jeden kolega povedal, ked mi mal vrati dlh :D ze "trpezlivost ruze prinasa"
a mal sakra pravdu !!!
PS: dlh mi nevratil.