Ahojte kde ste si kúpili erotické pomôcky diskrétne cez internet? Tak keď to príde nikto nevedel o čo ide? Máte skúsenosti s nakupovaním týchto pômocok cez net? Ak áno ktoré by ste odporúčali :-)
Nákup erotických pomôcok diskretne
@ laurittko dám ti tu pár vychytávok čo máme doma zo superlove: na bondáž máme Fifty Shades of Grey Hard Limits a na hi tech sex máme vibračné vajíčko ovládateľné cez mobilnú aplikáciu - Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet a oboje topka máme toho viac ale toto sú srdcovky
čo všetko si nakupujeme v erotickom eshope? Dajte mi nejaky tip na dobry intimny nakup :)
v minulosti som tiež objednavala z nejakeho eshopu nejake intimne hračky a prišlo mi to ako od sukromnej osoby. Takže diskretnost na prvom mieste. Už ale neviem odkial to bolo. Tušim superlove
superlove.sk a baliček ti pošlu ako sukromna osoba. 100% diskretnost
Ďakujem, popozrám :D hlavne aby to v poriadku dorazilo. Ako to balia vlastne? :D
ja na superlove kupujem vsetko :) najprv som tam kupovala len pradlo, a potom ale i dalsie pomocky, vibratory napriklad a tak :D
isexshop.sk posielaju diskretne zabalené pod názvom inej firmy, bežne tak nakupujem už par rokov.
Tiež by som boal rada za overený eshop. nikdy som to neobjednávala, a tieto zahraničné, no neviem čo mám čakať.....
Ahoj, ja nakupujem na buyeasy.by a som veľmi spokojná.
Erotické pomôcky - apyecom.com