Ahojte kde ste si kúpili erotické pomôcky diskrétne cez internet? Tak keď to príde nikto nevedel o čo ide? Máte skúsenosti s nakupovaním týchto pômocok cez net? Ak áno ktoré by ste odporúčali :-)
Nákup erotických pomôcok diskretne
eros.sk nakupujem tam hlavne lubrikacne gely, maju velky vyber
Vidím, že obchod EROS je oblúbený :D tiež kupujem tam a som spokojná vždy
ja tiež keď kupujem takéto veci tak z erosu a spokojnosť :)
Ahoj, ja nakupujem na www.isexshop.sk a som veľmi spokojná.
Párkrát som tiež už objednávala z eros.sk a nebolo poznať o čo ide. A majú veľký výber
Objednával som z -odkaz odstránený- a prišlo to zabalené bez nejakého značenia, diskrétne...
Ja objednávam tiež cez internet zo stránky -odkaz odstránený- a vždy to príde diskrétne zabalené :) ani názov shopu tam nie je.
Ja som si nakupovala už viac krát z AZ-Europe.eu a bola som veľmi spokojná. S diskrétnosťou, rýchlosťou objednávky a komunikáciou obchodu. Môžem len odporučiť. Presnejšie všetky také výrobky nájdete tu: az-europe.eu nech nemusíte príliš dlho hladať ;)
Už som kupovala podobné veci cez internet viackrát a vždy mi prišlo neutrálne balenie, žiadne znaky, obrázky na krabičke a podobne, tieto obchody by si to myslím ani nemohli dovoliť, asi by im ľudia vracali zásielky. Predpokladám, ak im napíšeš, tak sa s nimi aj presne dohodneš na spôsobe balenia. Ja som nemala nikdy uvedený nejaký odkaz na sexshop alebo niečo podobné.
Osobne už nakupujem iba tu www.erotickaplaneta.sk, prvý raz som si od nich nechala zásielku poslať ale keďže bývam pri Bratislave nemám problém sa zastaviť osobne keď je zásielka pripravená.
Čiže ak máš niečo vo svojom okolí skús im poslať email a ak sú správni obchodníci, radi ti vyjdú v ústrety.
esexcentrum.sk ... diskrétne a spoľahlivé :P