Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechce sa oženiť ? Žiť somnou?

Príspevok v téme: Nechce sa oženiť ? Žiť somnou?
Ember

Ahojte. So svojím partnerom chodím 8 rokov. /od 15-tich/ on mal 25. /teraz 33/ krásny, nádherny vzťah aj s hádkami, s rozchodmi, ale milujeme sa, aspon ja milujem jeho, nadovšetko a nevedela by som bez neho existovať. Čas plynul, ja som skončila strednu, tohto roku bakalára, on je z mesta , ja z dediny vzdialenej len 10km, nikdy sme sa od seba nejak nadlho neodlučili, on je podnikateľ , čiže je v meste, ma byt, žije len s mamou a mladším bratom. Moji rodičia teraz dokončili dom, urobili poschodie, dufajúc že sa tam ,,niekedy" nasťahujeme, ALE jedno veľke ALE, chcem sa usadiť, mat rodinu, proste byť s ním, chcem sa vydať, no neviem čo mám od neho čakať, rozpravali sme sa o tom, síce nechcem na nho tlačiť, ale ja nechcem takto žiť, naznačila som mu to, o svadbe nechcel ani počuť, a o spolužití povedal že nech necham voľný priebeh, stíchol a viac sa o tom nechcel baviť. Čo si mám o tom myslieť ja ? Nerozumiem mu, rok-dva dozadu mi šepkal do uška o veľkolepej svadbe, o našom bývaní, dokonca sme sa bavili o tom ako si zariadíme hore spálňu, kuchyňu atď... až mi je do plaču keď si na to spomeniem :( možno si poviete, že len mal ,,svoj deň", ale skusila som to aj včera, boli sme na večeri, taktiež som mu to naznačila, on reagoval že je to skoro.... /???/ ja mu vôbec nerozumiem... Čo si o tom myslíte Vy ??? Už viac sa ho na to pýtať nebudem, ale tiež nemožem žiť s pocitom, že ma chce nechať, lebo to si myslím.

mochito)

Uz v tomto veku, po tých rokoch, nie je taký zaľúbený a preto ta túžba po rodine mizne. Ale stačí ak sa objaví tá správna baba čo v nom opäť zapáli oheň, zamiluje sa a bude chcieť aj deti aj teplú rodinný krb...

kvetinac

Ano-a nechce to zmenit. Ked pride nejaka vzacnejsia, uvidis, ako hodi tych 8 rokov za hlavu..Je s tebou, lebo je to pohodlne, moja. Zvyk, zazemie, poistka, keby uz neprislo nic "lepsie".Ma vsetko, co potrebuje k zivotu. Ale vziat si ta nechce, ze?
Ale pokojne sa klam aj nadalej, mne je to jedno.

kvetinac

ze ste sa darovali lacno, dievcata.
Preco by sa mal zenit, ked vsetko dostal uz dopredu na tacke a pocukrovane?
No ak ste toto nepochopili, tak amen s vami...

kvetinac

a preco by mali za kravu platit, ked doteraz davala mlieko uplne zadarmo?
To je odpoved na vase otazky...kedysi chcel, dnes uz nechce. A preco by mal chciet, ked to najlepsie z vas uz dostal a ma to vzdy na poziadanie?
Spravili ste chybu a neda sa to vratit. To, co ste dali, uz spat neziskate, aby ste mu to opatovne mohli predat...

Ember

Aisha ďakujem, zajtra som s nim, skusim to este raz, kazdopadne sa nechcem s nim rozist, proste to dam na rovinu, a soom zvedava co povie.

Aisha5

Ember ty sa musis dozvediet pravdu. Musi to byt pre teba tazke zit takto v neistote. Tu neriesite nieco banalne, ale tu ide o vasu buducnost, deti a zavazky do konca zivota. Ty niesi kus nabytku, ktory odlozi do skladu a pride si po neho, ked mu to padne vhod. Mal by ti povedat na rovinu, co ocakava od buducnosti s tebou. Normalne prid za nim a opytaj sa ho na rovinu, ze ake ma plany do buducnosti a ci ta vobec do nich zaradil, pretoze aj ty mas pravo vediet, co bude s tebou a ako sa mas zariadit. A ked zase odmietne sa s tebou o tom bavit, tak vstan a povedz mu, ze ak bude mat naladu sa o tom bavit, tak nech ti brnkne, a odid. Inac sa to neda, ved ste spolu osem rokov a ste dvaja dospely ludia, tak nech ta nevodi za nos. Urcite si dobra baba, tak si zasluzis aj respekt. Drzim prsty.

Ember

Jasne, riesili, ved je to napisane, ze o spoluziti mi odpovedal - nechajme tomu volny priebeh - to mam ako brat ? ze sa nestarat či čo ? ach...