Ahojte. So svojím partnerom chodím 8 rokov. /od 15-tich/ on mal 25. /teraz 33/ krásny, nádherny vzťah aj s hádkami, s rozchodmi, ale milujeme sa, aspon ja milujem jeho, nadovšetko a nevedela by som bez neho existovať. Čas plynul, ja som skončila strednu, tohto roku bakalára, on je z mesta , ja z dediny vzdialenej len 10km, nikdy sme sa od seba nejak nadlho neodlučili, on je podnikateľ , čiže je v meste, ma byt, žije len s mamou a mladším bratom. Moji rodičia teraz dokončili dom, urobili poschodie, dufajúc že sa tam ,,niekedy" nasťahujeme, ALE jedno veľke ALE, chcem sa usadiť, mat rodinu, proste byť s ním, chcem sa vydať, no neviem čo mám od neho čakať, rozpravali sme sa o tom, síce nechcem na nho tlačiť, ale ja nechcem takto žiť, naznačila som mu to, o svadbe nechcel ani počuť, a o spolužití povedal že nech necham voľný priebeh, stíchol a viac sa o tom nechcel baviť. Čo si mám o tom myslieť ja ? Nerozumiem mu, rok-dva dozadu mi šepkal do uška o veľkolepej svadbe, o našom bývaní, dokonca sme sa bavili o tom ako si zariadíme hore spálňu, kuchyňu atď... až mi je do plaču keď si na to spomeniem :( možno si poviete, že len mal ,,svoj deň", ale skusila som to aj včera, boli sme na večeri, taktiež som mu to naznačila, on reagoval že je to skoro.... /???/ ja mu vôbec nerozumiem... Čo si o tom myslíte Vy ??? Už viac sa ho na to pýtať nebudem, ale tiež nemožem žiť s pocitom, že ma chce nechať, lebo to si myslím.
Nechce sa oženiť ? Žiť somnou?
Uz v tomto veku, po tých rokoch, nie je taký zaľúbený a preto ta túžba po rodine mizne. Ale stačí ak sa objaví tá správna baba čo v nom opäť zapáli oheň, zamiluje sa a bude chcieť aj deti aj teplú rodinný krb...
Ano-a nechce to zmenit. Ked pride nejaka vzacnejsia, uvidis, ako hodi tych 8 rokov za hlavu..Je s tebou, lebo je to pohodlne, moja. Zvyk, zazemie, poistka, keby uz neprislo nic "lepsie".Ma vsetko, co potrebuje k zivotu. Ale vziat si ta nechce, ze?
Ale pokojne sa klam aj nadalej, mne je to jedno.
Jasne, preto je so mnou 8 rokov nie ?!
ze ste sa darovali lacno, dievcata.
Preco by sa mal zenit, ked vsetko dostal uz dopredu na tacke a pocukrovane?
No ak ste toto nepochopili, tak amen s vami...
Ty o čom točiš ?
To o čom točíš kvetináč. Toto som nepochopila. O akom platení tu rozprávaš?
a preco by mali za kravu platit, ked doteraz davala mlieko uplne zadarmo?
To je odpoved na vase otazky...kedysi chcel, dnes uz nechce. A preco by mal chciet, ked to najlepsie z vas uz dostal a ma to vzdy na poziadanie?
Spravili ste chybu a neda sa to vratit. To, co ste dali, uz spat neziskate, aby ste mu to opatovne mohli predat...
Aisha ďakujem, zajtra som s nim, skusim to este raz, kazdopadne sa nechcem s nim rozist, proste to dam na rovinu, a soom zvedava co povie.
Ember ty sa musis dozvediet pravdu. Musi to byt pre teba tazke zit takto v neistote. Tu neriesite nieco banalne, ale tu ide o vasu buducnost, deti a zavazky do konca zivota. Ty niesi kus nabytku, ktory odlozi do skladu a pride si po neho, ked mu to padne vhod. Mal by ti povedat na rovinu, co ocakava od buducnosti s tebou. Normalne prid za nim a opytaj sa ho na rovinu, ze ake ma plany do buducnosti a ci ta vobec do nich zaradil, pretoze aj ty mas pravo vediet, co bude s tebou a ako sa mas zariadit. A ked zase odmietne sa s tebou o tom bavit, tak vstan a povedz mu, ze ak bude mat naladu sa o tom bavit, tak nech ti brnkne, a odid. Inac sa to neda, ved ste spolu osem rokov a ste dvaja dospely ludia, tak nech ta nevodi za nos. Urcite si dobra baba, tak si zasluzis aj respekt. Drzim prsty.
Jasne, riesili, ved je to napisane, ze o spoluziti mi odpovedal - nechajme tomu volny priebeh - to mam ako brat ? ze sa nestarat či čo ? ach...