Ahojte. So svojím partnerom chodím 8 rokov. /od 15-tich/ on mal 25. /teraz 33/ krásny, nádherny vzťah aj s hádkami, s rozchodmi, ale milujeme sa, aspon ja milujem jeho, nadovšetko a nevedela by som bez neho existovať. Čas plynul, ja som skončila strednu, tohto roku bakalára, on je z mesta , ja z dediny vzdialenej len 10km, nikdy sme sa od seba nejak nadlho neodlučili, on je podnikateľ , čiže je v meste, ma byt, žije len s mamou a mladším bratom. Moji rodičia teraz dokončili dom, urobili poschodie, dufajúc že sa tam ,,niekedy" nasťahujeme, ALE jedno veľke ALE, chcem sa usadiť, mat rodinu, proste byť s ním, chcem sa vydať, no neviem čo mám od neho čakať, rozpravali sme sa o tom, síce nechcem na nho tlačiť, ale ja nechcem takto žiť, naznačila som mu to, o svadbe nechcel ani počuť, a o spolužití povedal že nech necham voľný priebeh, stíchol a viac sa o tom nechcel baviť. Čo si mám o tom myslieť ja ? Nerozumiem mu, rok-dva dozadu mi šepkal do uška o veľkolepej svadbe, o našom bývaní, dokonca sme sa bavili o tom ako si zariadíme hore spálňu, kuchyňu atď... až mi je do plaču keď si na to spomeniem :( možno si poviete, že len mal ,,svoj deň", ale skusila som to aj včera, boli sme na večeri, taktiež som mu to naznačila, on reagoval že je to skoro.... /???/ ja mu vôbec nerozumiem... Čo si o tom myslíte Vy ??? Už viac sa ho na to pýtať nebudem, ale tiež nemožem žiť s pocitom, že ma chce nechať, lebo to si myslím.
Nechce sa oženiť ? Žiť somnou?
Matyo to môže byť ďalšia možnosť, ale prečo mi to nepovie ? nikdy sme si neklamali, a vždy sme si povedali ak nas niečo trapilo...
Moja zlatá ten sa s tebou asi neožení nikdy pretože buď čaká na "niečo lepšie" alebo sa mu páči sloboda bez obmedzovania sa nejakou manželkou. Keby ťa skutočne miloval ako ženu s ktorou chce prežiť budúcnosť tak si už dávno pod čepcom. Čím dlhšie čakáš tým je menšia šanca že budeš jeho ženou.
Tina lebo ho prenajíma svojmu kamaratovi prve tri dni v každom tyždni
Ja neviem čo by som este mala robit, okrem toho ze sa s nim UPRIMNE rozpravam, som normalna, ziadna hystercika ani nic podobne...
V prvom rade si nemyslím, že je to dobré rozhodnutie ísť bývať do domu, kde budete mať pre seba až jedno poschodie a hneď pod zadkom svokrovcov, toto nie je žiadne samostatné bývanie! Z toho pramení aj jeho nezáujem, on sa možno ani nebojí svadby alebo života s tebou, ale života s tvojimi rodičmi...
Aisha5: to su len domnienky, v kazdom pripade ak mu vadi toto alebo cokolvek ine, tak sa treba o tom porozpravat a hladat riesenie. Ako ja myslim ze tam kde sa chce sa riesenie vzdy najde.
ak sa mozem opytat, preco nechcete byvat sami v byte?
niesom si ista, ale pravdepodobne je v tom jeho mama, aj ked ju mam rada, vychadzam s nou velmi dobre, osobne si myslim, ze je nanho naviazana, ale preboha nie je sama, aj ked je vdova, je strasne citliva, rozmaznana, zije s nimi brat ktory ma takisto stalu priatelku. Proste si myslim ze ma v tom prsty ona... On ma vlastny byt zariadeny, ale tam on ani ja byvat nechcem, od zaciatku , teda po skonceni strednej sme v tom /davnejsie sme sa o tom bavili,ako som pisala/ že budeme u nás, moji rodicia maju pred nim respekt a vobec by sa nemusel riadit ich pravidlami, su uplne normalni ludia, a sukromie by mal az az... ale mozno sa tiež mylim. :-///
plne suhlasim s aischa5..
Ember, pises tusim, ze byva s mamou a mladsim bratom. Aky mas vztah s nimi?Aky ma on s nimi vztah? Preco, ked je podnikatel, ma 33 rokov, stale byva s nimi a nema svoj vlastny byt?
Je to jednoduche. V jeho veku uz chce zit nezavisle a nie s tvojimi rodicmi, ktori by ho mali dennodenne pod kontrolou ako maleho chclapca. Pises, ze je podnikatel, tak jeho povaha musi byt povahou zreleho zodpovedneho muza a asi by mu dost vadilo, aby zil pod jednou strechou s tvojimi rodicmi a nemal vlastne sukromie. Moze ich mat velmi rad, ale takto sa zrejme viazat nechce, ved ked pride domov unaveny z prace, tak si chce prist do svojeho sukromia a oddychnutsi a nie byvat u niekoho, a riadit sa ich pravidlami. Asi chce v zivote klud a svoj priestor, mal by ti navrhnut, ze ak sa vezmete, tak pod podmienkou, ze budete zit sami.. Neviem, toto je moj nazor, mozno sa mylim...