Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nechce sa oženiť ? Žiť somnou?

Príspevok v téme: Nechce sa oženiť ? Žiť somnou?
Ember

Ahojte. So svojím partnerom chodím 8 rokov. /od 15-tich/ on mal 25. /teraz 33/ krásny, nádherny vzťah aj s hádkami, s rozchodmi, ale milujeme sa, aspon ja milujem jeho, nadovšetko a nevedela by som bez neho existovať. Čas plynul, ja som skončila strednu, tohto roku bakalára, on je z mesta , ja z dediny vzdialenej len 10km, nikdy sme sa od seba nejak nadlho neodlučili, on je podnikateľ , čiže je v meste, ma byt, žije len s mamou a mladším bratom. Moji rodičia teraz dokončili dom, urobili poschodie, dufajúc že sa tam ,,niekedy" nasťahujeme, ALE jedno veľke ALE, chcem sa usadiť, mat rodinu, proste byť s ním, chcem sa vydať, no neviem čo mám od neho čakať, rozpravali sme sa o tom, síce nechcem na nho tlačiť, ale ja nechcem takto žiť, naznačila som mu to, o svadbe nechcel ani počuť, a o spolužití povedal že nech necham voľný priebeh, stíchol a viac sa o tom nechcel baviť. Čo si mám o tom myslieť ja ? Nerozumiem mu, rok-dva dozadu mi šepkal do uška o veľkolepej svadbe, o našom bývaní, dokonca sme sa bavili o tom ako si zariadíme hore spálňu, kuchyňu atď... až mi je do plaču keď si na to spomeniem :( možno si poviete, že len mal ,,svoj deň", ale skusila som to aj včera, boli sme na večeri, taktiež som mu to naznačila, on reagoval že je to skoro.... /???/ ja mu vôbec nerozumiem... Čo si o tom myslíte Vy ??? Už viac sa ho na to pýtať nebudem, ale tiež nemožem žiť s pocitom, že ma chce nechať, lebo to si myslím.

Ember

Matyo to môže byť ďalšia možnosť, ale prečo mi to nepovie ? nikdy sme si neklamali, a vždy sme si povedali ak nas niečo trapilo...

holly

Moja zlatá ten sa s tebou asi neožení nikdy pretože buď čaká na "niečo lepšie" alebo sa mu páči sloboda bez obmedzovania sa nejakou manželkou. Keby ťa skutočne miloval ako ženu s ktorou chce prežiť budúcnosť tak si už dávno pod čepcom. Čím dlhšie čakáš tým je menšia šanca že budeš jeho ženou.

Ember

Tina lebo ho prenajíma svojmu kamaratovi prve tri dni v každom tyždni
Ja neviem čo by som este mala robit, okrem toho ze sa s nim UPRIMNE rozpravam, som normalna, ziadna hystercika ani nic podobne...

Matyo

V prvom rade si nemyslím, že je to dobré rozhodnutie ísť bývať do domu, kde budete mať pre seba až jedno poschodie a hneď pod zadkom svokrovcov, toto nie je žiadne samostatné bývanie! Z toho pramení aj jeho nezáujem, on sa možno ani nebojí svadby alebo života s tebou, ale života s tvojimi rodičmi...

Carie

Aisha5: to su len domnienky, v kazdom pripade ak mu vadi toto alebo cokolvek ine, tak sa treba o tom porozpravat a hladat riesenie. Ako ja myslim ze tam kde sa chce sa riesenie vzdy najde.

Ember

niesom si ista, ale pravdepodobne je v tom jeho mama, aj ked ju mam rada, vychadzam s nou velmi dobre, osobne si myslim, ze je nanho naviazana, ale preboha nie je sama, aj ked je vdova, je strasne citliva, rozmaznana, zije s nimi brat ktory ma takisto stalu priatelku. Proste si myslim ze ma v tom prsty ona... On ma vlastny byt zariadeny, ale tam on ani ja byvat nechcem, od zaciatku , teda po skonceni strednej sme v tom /davnejsie sme sa o tom bavili,ako som pisala/ že budeme u nás, moji rodicia maju pred nim respekt a vobec by sa nemusel riadit ich pravidlami, su uplne normalni ludia, a sukromie by mal az az... ale mozno sa tiež mylim. :-///

TinaM

Ember, pises tusim, ze byva s mamou a mladsim bratom. Aky mas vztah s nimi?Aky ma on s nimi vztah? Preco, ked je podnikatel, ma 33 rokov, stale byva s nimi a nema svoj vlastny byt?

Aisha5

Je to jednoduche. V jeho veku uz chce zit nezavisle a nie s tvojimi rodicmi, ktori by ho mali dennodenne pod kontrolou ako maleho chclapca. Pises, ze je podnikatel, tak jeho povaha musi byt povahou zreleho zodpovedneho muza a asi by mu dost vadilo, aby zil pod jednou strechou s tvojimi rodicmi a nemal vlastne sukromie. Moze ich mat velmi rad, ale takto sa zrejme viazat nechce, ved ked pride domov unaveny z prace, tak si chce prist do svojeho sukromia a oddychnutsi a nie byvat u niekoho, a riadit sa ich pravidlami. Asi chce v zivote klud a svoj priestor, mal by ti navrhnut, ze ak sa vezmete, tak pod podmienkou, ze budete zit sami.. Neviem, toto je moj nazor, mozno sa mylim...