Ahojte. So svojím partnerom chodím 8 rokov. /od 15-tich/ on mal 25. /teraz 33/ krásny, nádherny vzťah aj s hádkami, s rozchodmi, ale milujeme sa, aspon ja milujem jeho, nadovšetko a nevedela by som bez neho existovať. Čas plynul, ja som skončila strednu, tohto roku bakalára, on je z mesta , ja z dediny vzdialenej len 10km, nikdy sme sa od seba nejak nadlho neodlučili, on je podnikateľ , čiže je v meste, ma byt, žije len s mamou a mladším bratom. Moji rodičia teraz dokončili dom, urobili poschodie, dufajúc že sa tam ,,niekedy" nasťahujeme, ALE jedno veľke ALE, chcem sa usadiť, mat rodinu, proste byť s ním, chcem sa vydať, no neviem čo mám od neho čakať, rozpravali sme sa o tom, síce nechcem na nho tlačiť, ale ja nechcem takto žiť, naznačila som mu to, o svadbe nechcel ani počuť, a o spolužití povedal že nech necham voľný priebeh, stíchol a viac sa o tom nechcel baviť. Čo si mám o tom myslieť ja ? Nerozumiem mu, rok-dva dozadu mi šepkal do uška o veľkolepej svadbe, o našom bývaní, dokonca sme sa bavili o tom ako si zariadíme hore spálňu, kuchyňu atď... až mi je do plaču keď si na to spomeniem :( možno si poviete, že len mal ,,svoj deň", ale skusila som to aj včera, boli sme na večeri, taktiež som mu to naznačila, on reagoval že je to skoro.... /???/ ja mu vôbec nerozumiem... Čo si o tom myslíte Vy ??? Už viac sa ho na to pýtať nebudem, ale tiež nemožem žiť s pocitom, že ma chce nechať, lebo to si myslím.
Nechce sa oženiť ? Žiť somnou?
fastforward...pýtala si sa, koľko chlapov skutočne túži po deťoch ;)
No není ich (možno) moc, no sú takí :-) A sú miesta, kde by som isto nehľadala niekoho na rodinný život, pre rodinu atd ;-) A potom sa neraz ženy čudujú, prečo majú partnerov akých majú)
tojehruza: 23-rocnej tikaju biologicke hodiny?
Je podnikateľ,a správa sa pragmaticky.On sa ožení,ale s inou..nebude si predsa brať takú,ktorá spáva s chlapom od 15rokov..
Podla mna to,ze spolu chodite 8 rokov je dlha doba.Vy ste uz v stave stereotypu,pociatocna zamilovanost,v ktorej sa ludia najcastejsie sobasia je davno za vami, aspon teda za nim a podla mna z toho uz asi nic nebude...rovnaky problem mala sesternica, chodila s priatelom 10 rokov a nakoniec sa rozisli pre rovnaky problem, nasla si ineho, ktory si ju vzal ani nie za 8 mesiacov od zoznamenia.
Nevezme si ta.
Cas, ked chcel, uz presiel, teraz nechce. Nechava si ta, lebo zatial nema lepsiu.
Mozno pod tlakom tehotenstva, ale - si na to odkazana a stojis o to ?
nestrácaj s ním čas - roky Ti ubehnú a Ty sa budeš len obzerať...
mam kamosku,tej nejde ani tak o sobas, ako to,ze chce mat dieta. A on si dava pozor. Takmi to vysvetlite, populacia sa znizuje a na vine su vraj zeny.
Pozri , povedz mu, ze sobas nemusi byt, ale ze by si chcela dieta, ze ti tukaju hodinky.
Napadlo ta ,ze ci nema nejaky uz mozno dlhodoby bocak?
A ako tieto dva typy spoľahlivo rozoznas?
Tolko, kolko nerozmysla len gulami, ale aj hlavami. Sex moze mat kazdy zochar, ale vychovavat svoje deti a vazit si tento zmysel zivota dokaze iba skutocny chlap. Takyto chlapi maju moj respekt.
Koľko chlapov skutocne túži po deťoch, Aisha?