Ahojte. So svojím partnerom chodím 8 rokov. /od 15-tich/ on mal 25. /teraz 33/ krásny, nádherny vzťah aj s hádkami, s rozchodmi, ale milujeme sa, aspon ja milujem jeho, nadovšetko a nevedela by som bez neho existovať. Čas plynul, ja som skončila strednu, tohto roku bakalára, on je z mesta , ja z dediny vzdialenej len 10km, nikdy sme sa od seba nejak nadlho neodlučili, on je podnikateľ , čiže je v meste, ma byt, žije len s mamou a mladším bratom. Moji rodičia teraz dokončili dom, urobili poschodie, dufajúc že sa tam ,,niekedy" nasťahujeme, ALE jedno veľke ALE, chcem sa usadiť, mat rodinu, proste byť s ním, chcem sa vydať, no neviem čo mám od neho čakať, rozpravali sme sa o tom, síce nechcem na nho tlačiť, ale ja nechcem takto žiť, naznačila som mu to, o svadbe nechcel ani počuť, a o spolužití povedal že nech necham voľný priebeh, stíchol a viac sa o tom nechcel baviť. Čo si mám o tom myslieť ja ? Nerozumiem mu, rok-dva dozadu mi šepkal do uška o veľkolepej svadbe, o našom bývaní, dokonca sme sa bavili o tom ako si zariadíme hore spálňu, kuchyňu atď... až mi je do plaču keď si na to spomeniem :( možno si poviete, že len mal ,,svoj deň", ale skusila som to aj včera, boli sme na večeri, taktiež som mu to naznačila, on reagoval že je to skoro.... /???/ ja mu vôbec nerozumiem... Čo si o tom myslíte Vy ??? Už viac sa ho na to pýtať nebudem, ale tiež nemožem žiť s pocitom, že ma chce nechať, lebo to si myslím.
Nechce sa oženiť ? Žiť somnou?
a je fakt smutne, ze to potom zachadza do situacii, kedy vlastne niektore zeny zufalo cakaju az zobronia o to, aby si ich dlhodoby priatel vzal...
ked muz zenu skutocne chce , tak urobi vsetko preto, aby si ju uchmatol a ked je to ta vzacna, zaujimava, cenna zena, ktora je pre neho vynimocna, tak baba nemusi na ziadost o ruku cakat (dlho), muz to pekne vsetko urobi sam od seba... a skor ako po 8r.
kvetinac to vystih-la uplne perfektne, ibaze to nezaobaluje a napise to priamo, co niektore zeny nevedia prezit
Carie: nemyslim, ze ide iba o sex, ide o zmes vsetkeho, niekde v texte Ember spominala, ze 'mu dava absolutne vsetko' a 'vzdy sa snazi vyjst mu v ustrety' a podobne
to je vzdy chyba
Ember ja som bola na tom rovnako, co sa tyka veku, vekoveho rozdielu aj dlzky trvania vztahu, az na to, ze dnom 18. narodenin som sa k nemu nastahovala a to na jeho popud... tiez bol najprv taky, ze si ma chce vziat, uz ako 17tku si ma chcel zasnubit... potom dlho dlho nic... kamaratky uz boli zasnubene, aj vydate a tak som ho stale podpichovala, ze by sa uz aj hadam patrilo, aby si ma po 8 rokoch zasnubil, to sa zintenzivnovalo hlavne potom, co si naj.kamosku zasnubil frajer... tak jedneho dna v kaviarni, ked som povedala, ze podme uz domov, vytiahol prsten, povedal: "tu mas taketo. Neviem, co mam povedat." Uplne neromanticke, ale vraj si myslel, ze som prsten nasla v jeho bunde, ked som hladala kluce od auta, ked sme si sli sadnut, ze ma chcel poziadat o ruku inak... ale ak by sa chcel ozaj zasnubit, tak by tie spravne slova asi nasiel aj v tej kaviarni... Najprv som bola stastna, ze ho uz mam, ale potom mi to nejak cele doslo, ze som to silila a tak som prsten ani nenosila... on neinicioval ani svadbu, ani deti, aj ked mi vravel, ze som zena jeho zivota a islo to s nami dole vodou... Tym chcem povedat, ze kvetinac ma podla mna aj pravdu, ze my zeny ideme do vztahu naplno, cele sa odovzdame a po par rokoch mu nemame ponuknut uz nic viac... tiez si myslim, ze si treba chytit chlapa hned na zaciatku(do tych 5 rokov by uz podla mna mala prist svadba alebo dieta), potom uz na to nie je dovod a vztah pokracuje zo zvyku... Na tvojom mieste by som mu povedala, ze citis, ze vas vztah stagnuje, ze neprisiel z jeho popudu ziadny velky krok a ze chces pauzu. Bud sa spamata a zabojuje a urobi ten krok, alebo mu za to nestojis a pauza prerastie do rozchodu... Po vyske sa totiz hlada partner uz velmi tazko, takze dievca konaj!!! a obhajovat to, ze spolu este nebyvate vplyvom jeho mamy je hlupost, ked si mala 15, tak si tiez vplyv rodicov ignorovala, neverim, ze vasi boli za vas vztah(my sme sa napr. prve 2 roky stretavali tajne, lebo rodicia sa o mna bali, ze co taky 25 rocny moze chciet od 15tky)
Doubledog presne tak!!! A ten trulo len nech si dalej uziva, primitiv.
Aisha5: to som trosku nepochopila. Co to ma spolocne so mnou?
Čo si o tom máš myslieť? Si pravdepodobne jeho jediný vzťah, zrejme ho napadlo, že si ešte ani riadne neužil v živote. Navyše mám pocit, že si ešte dosť mladá na vlastnú rodinu, ľudia, kam sa ponáhľate?
A ty si myslis, ze si to vystihla lepsie ako ja? Ty nie si chlap. Prd vies, len placas dve na tri. Koniec sprav. Ja si mozem hovorit sam so sebou kolko len nechcem. Zabranis mi?:D
pan d- veď si tu rozhovor sam so sebou lebo ty trepeš úplne od veci.Končím.
Zeny si myslia, ze chlapom ide iba o sex a pritom chlapi to beru len ako normalnu potrebu:D