Kolobežka pre dospelých

Príspevok v téme: Kolobežka pre dospelých
Timea991

Ahojte!
Mám 21 rokov a chcem si kúpiť kolobežku,takú športovú,a nie detskú.Nebudem vyzerat smiešne s kolobežkou?Chcela by som chodievat na plavecky kurz a do skoly s kolobezkou,pretoze kolobežku mozem nosit so sebou vo vlaku,a na mhd v BA,je jednoduchsia,jak bicykel.Aky nazor máte VY na kolobezku?

brunetka28

a neviem ci na to niekto prihliada ale aj na hmotnost kolobezky, znamy si kupil a ked som ju chcela zdvihnut tak ledva dvomi rukami :D

lienerka55

tak ono zalezi aj od toho, ze kadial budes jazdit na tej kolobezke, podla toho sa vybera napriklad aj velkost kolies a celkovo velkost kolobezky treba prisposobit vyske cloveka.

hreko

tak to aj cyklisti tak vedia. ako neviem, ci si myslia, ze ma clovek oci aj vzadu na hlave alebo ako, no niekedy z toho vznikaju fakt nebezpecne situacie

Svetla777

nerozumiem hlavne, ze ked su tie zvonceky na kolobezkach preco ich ti ludia nepouzivaju, vcera som bola na peso a jeden ma obiehal na nej a skoro som dostala infarkt.

lucynka89

Určite nebudeš s kolobežkou smiešne vyzerať, skôr naopak, dnes vyzerajú kolobežky veľmi štýlovo, pozri cyklospeciality.sk, majú super výber.

marge1987

Akurat aj moj drahy si poriesil kolobezku tak som zvedava ako mu to pojde :D Teraz je okolo toho taky boom tak som zvedava kolko mu to vydrzi.