Ahojte!
Mám 21 rokov a chcem si kúpiť kolobežku,takú športovú,a nie detskú.Nebudem vyzerat smiešne s kolobežkou?Chcela by som chodievat na plavecky kurz a do skoly s kolobezkou,pretoze kolobežku mozem nosit so sebou vo vlaku,a na mhd v BA,je jednoduchsia,jak bicykel.Aky nazor máte VY na kolobezku?
Kolobežka pre dospelých
...čo?... kolobežka?..
Tak to sa da take zmajstrovat aj doma nie? To si pamatam akurat, ze ako decko som na takej videla jazdit kamarata, a jemu to takto v garazi spojazdnil :)
Kolko taka kolobezka velka ako bicykel stoji??
mersia mas taku odskusanu? v com je rozdiel oproti klasickej?
Klasicka s velkymi kolesami to je super ;)
Ale to, ze je to ekologicke myslis, pokial ide o normalnu kolobezku ci? Lebo tie elektricke, tam sa potom ako likviduje ta baterka, ked dosluzi? To uz asi nie je celkom ekologicke :)
vobec by som nepovedala,ze by si na nej mala yzerat smiesne. je to teraz velmi moderne chodit na kolobezkach a navyse je to aj ekologicke co je eda super
Môžu aj aj zrejme. Síce som počula, že by mali po ceste, lebo predsa ide o nejaký druh dopravného prostriedku, keď sa to tak dá nazvať. No a keď idú po chodníku medzi ľuďmi idú rýchlo. Ale teda zatiaľ môžu aj aj a uvidíme čo príde časom.
Teraz je to vlastne ako s tými kolobežkami, majú chodiť po ceste, alebo môžu normálne po chodníku?
Na cyklospeciality maju kvalitne kolobezky, manzel si tam kupoval, a maly ma od nich odrazadlo