Zdravím,chcela by som sa spýtať na vaše skusenosti s týmito antikoncepčnými tabletkami,Ja ich o niekolko dní začínam používať,tak rada by som vedelaniečo viac priamo od dalších používateliek.Dakujem :)
Antikoncepcia Karhleight
Neberte antikoncepciu, ja som z nej dostala rakovinu prsníka.
ja berem karhleight a nemam z nej ziadne vedlajsie ucinky dokonca som po nej schudla kilo za prvy mesiac (je to pisane aj v papieri ze sa to moze stat kvoli odvodneniu) lekar mi ju predpisal s tym ze je dobra lebo nezatazuje organizmus a navyse sa bere stale (placebo tabletky pocas mojich dni) cize spokojnost 100% dokonca z nej mam vetcsiu chut na sex a lepsi orgazmus (ale to aj tym ze uz nepouzivam kondomy) a je za priemernu cenu 30e na 3mesiace ja urcite odporucam
A na pleť ako pôsobia? alebo na libido? Ja som mala pred tým Maitalon, no bola som pri ňom taká podráždená, nervózna, mala som často silné migrény a hlavne nulové libido :(.. Chcela som prejsť na túto Karhleight, no môj lekár ma odpísal so slovami, že aj tak sú všetky rovnaké a predpísal mi Belaru.. s tou je to ešte horšie.. teraz mám ešte k tomu celú tvár vyhádzanú :(.. nie normálne akné, ale také obrovské (typu herpes) pupáky :( :(.. veľmi nepríjemné prekvapenie nato, že som mávala peknú pleť aj počas puberty.. Zdá sa mi to dosť nefér od neho, že som chcela nejakú novšiu, lepšiu alebo s HAK úplne skončiť.. Asi v tom musí byť pekný biznis pre lekárov, keď pacient si nemôže ani povedať, čo chce užívať :(.. Alebo to mám iba ja takého gynekológa? :(
odpovedam, nemozem si dat vymenit, zijem v zahranici, k lekarovi sa dostanem ked uz douzivam treti mesiac, mam ich uzivat len 3 mesiace, aky ucinok sa znizuje? ak myslis ochranu pred otehotnenim, tak to mi vobec nevadi lebo chcem otehotniet :-)
betonarka, ak spinis, znizuje sa ucinok. Daj si tie tabletky vymenit, treba ti dat vyssiu davku hormonov.
na kazdu tie tabletky mozu zabrat inak, ja mam pocas uzivania skoro stale spinenie
ahojte.. nemáte viacej skúseností? :(
každá antikoncepcia je svinstvo
uff tak snad to nejako vyrazne neohrozi moje zdravie.Dakujem
z kazdej hak rednu kosti rychlejsie ako za normalnych okolnosti