Zdravím,chcela by som sa spýtať na vaše skusenosti s týmito antikoncepčnými tabletkami,Ja ich o niekolko dní začínam používať,tak rada by som vedelaniečo viac priamo od dalších používateliek.Dakujem :)
Antikoncepcia Karhleight
mne povedala lekárka,že tie tabletky,,placebo"brať nemusí,keďže je to len placebo...čo vy na to?
Ak by ste mali záujem, možem predať 4 balenia tabletiek Karhleight, ktoré mi ostali. Cena dohodou.
Mám 2 baleniA keby mal niekto záujem
Mám napredaj celé balenie tejto antikoncepsie kto by mal záujem na cene sa dohodneme :)
Ahojte, zacala som brat karhleight a uz 16 dni mam spinenie. tak som ho vysadila, lebo mi to neprislo v poriadku ( ale ako citam tak som urobila blbost, lebo to je vedlajsi ucinok) a tak by som ho chcela naspat zacat brat, ale uz som vynechala 3 dni. mam cakat do dalsieho menzesu, alebo ich dobrat? dakujem
Ahojte, zostali mi dva blistre po vysadeni. Ak mate niekto zaujem tak piste, urcite sa dohodneme.
Dakujem
natalia, aky nechraneny? ved ked uzivas HAK, tak je styk predsa chraneny. v pribalovom letaku mas vysvetlene, kedy uz mozes mat styk.
Zacala som brat tuto antikoncepciu srvrty den mojhocyklu .za ako dlho mozme mat nechraneny styk ? Dakujem za odpoved