Dobrý deň, prišlo mi rozhodnutie a v ňom dosť šokujúce údaje pre mňa. Dôchodok mi bol priznaný čiastočný, na 45%. Chcem sa spýtať, ako je možné, že v rozhnodnutí mi prišlo, že budem dostávať vyše 500 eur?? Omyl alebo čo?? Neviem si to vysvetliť, ked ludiami vraveli, že dostanem možno 80 eur. Je to omyl soc. poisťovne??
Invalidný - rozhodnutie
Veď preto sa pýtam, či to nie je málo za 70% suma 200 eur
Nie sovicka, to nebolo pre teba. S tým ti nepomôžem...musí si skontrolovať či tam ma vsetko zapocitane. Vyska závisí aj od percent
Lulita ale tak pol dna kvoli vysetreniu vydrzis, treba ti aj krv vziat, urobit sono, 24h moc a t d. Rok si nebola u nefrologa? kks to nie je dobre
ja sa divim aj tvojmu muzovi, ze ta nevezme k lekarovi, ked ti je stale zle, ako pises
Lulita ja ani neviem, ako presne znie tvoja dg., ale nechat to neliecene a najmä bez prav. kontrol je maximalne nezodpovedne, mas male dieta..vsak mysli dalej.
A ked nemas lek. pomoc, upadas aj na psychike a mas depresie a uzkosti a si v bludnom kruhu.
Ako vedies domacnost, chodis na nakupy a staras sa o dieta, ked nevladzes ani vstat? Vsak mas kolko, 28-29 rokov? Viac sotva.
S tym budes musiet nieco urobit. Neber to v zlom, co ti pisem, ale toto nie je udrzatelny stav.
Maoam - nie nikto, mala som ist na rtg kontrastnou latkou a nesla som, tam sa caka aj pol dna a ja mam problem vstat niekedy z postele, ale ano musim to zmenit, lenze potom si vravim kto ma vylieci? ako? prednisonom? ten by som aj tak nebrala, takze doma pijem caje a vlastne tato tema je o inom, ano myslim, ze mam narok na ID, len proste musim za tymi lekarmi chodit a vydrzat to, ine mi neostava
mne sa to proste zdá strašne málo pre človeka, čo pracoval... a chcela by som mu v tom nejako pomôcť..preto sa pýtam
justiceee, tá odpoveď patrila mne? :D lebo ak ano, tak mu ho priznali asi pred 2-3 mesiacmi
nerozumiem tej druhej casti prispevku, o com hovoris. v kazdom roku sa berie dosiahnuty hruby zarobok, ak mal dve zamestnania, beru sa oba, ak mal tri, beru sa aj tri....az po maximalny vymeriavaci zaklad urceny pre dany rok
Oprava- 200 eur plus PN-ka 170
dolezite je, od akeho datumu bol ten dochodok priznany, nie ktorym dnom bolo vydane rozhodnutie. ak bol dochodok priznany v obdobi od 1.8.2006 do 31.12.2007, vtedy sa ta zasada neuplatnovala.