Viem, že to do psychickej tematiky možno nepatrí a neriešim dokonca už radšej ani žiadny problém. No rozhodol som sa, že napíšem o tom všetkom čo ma trápi knihu a bol by som veľmi rád ak by Tí ktorí mi chcú pomôcť mi poslali Svoje príbehy. Nemusíte písať veľa ak Vám bude stačiť jedna A4 tak nevadí ale píšte. Ak náhodou bude niekto mať záujem pošlem mail. Veľmi by ste mi tým pomohli. Vopred Ďakujem. A Chcem hlavne poprosiť ľudí ako marcelina78, Meretseger a ďalších z fóra na ktorom som bol aby sa mi ozvali a že majú u mňa velikánske ďakujem.
Kniha
rozpravac@gmail.com Tak ak by ste sa nato odhodlali tak píšte budem veeeeeľmi rád :D
Všetkým Vám veľmi pekne ďakujem :D Ani som nečakal, že sa ozve toľko ľudí a som veľmi rád, že sa Vám moja aktivita páči. Čo sa týka Teba marcelina78 tak Ti musím povedať iba jedno som na tom skôr horšie ako predtým ako som prišiel prvý krát na toto fórum ale to, že som začal písať mi pomáha prežiť. Dokedy, to už bohužiaľ neviem ale snažím sa. Veľmi ma mrzí, že žiadnemu z Vás nemôžem povedať dobré správy ale jednoducho depresia je už raz taká. No čo sa týka toho písania tak ide o to, že podľa mňa takúto knihu ešte nenapísal nikto. Prv som chcel písať o Svojom príbehu a o Sebe, pretože to čo sa stalo mne je... Tri bodky a ak by sa mi náhodou niečo nedajbože stalo tak som chcel aby niečo také ako tá kniha existovalo. Potom ma napadlo, veď ak píšem o Sebe a chcel by som tam použiť aj to fórum tak prečo nenapísať viac. prečo nenapísať o ľuďoch, ktorí prežívajú niečo podobné alebo dokonca horšie ako ja, prečo nenapísať o chorobe ako takej. Ja viem, že to možno nebol najlepší nápad a kto vie ak by sa to dostalo do tlače... Ale chcel by som v tej knihe opísať všetky, naozaj všetky zákernosti depresie, mániodepresie a podobných ochorení ktoré z depresiou súvisia. Je to celkom anonymné a ak by chcel niekto písať tak nech napíše koľko chce sám a koľko bude vládať. Ja viem celkom určite, že ak sa to podarí tak to možno niekomu pomôže alebo? Napíšte mi všetko, čo si o tejto chorobe myslíte, ako na Vás pôsobí a čo ste si s ňou už doteraz vytrpeli. Jednoducho je to len na Vás. Nie sú to rozprávky ale príbehy a dúfam, že sa na mňa nikto z Vás nehnevá. Možno som sa pustil do niečoho čo nedokážem dokončiť ale ak by sa tak náhodou aj stalo tak niečo vymyslím... A marcelina78 ešte jedna vec - vieš veľmi dobre, že ak by som depresiu prekonal a bolo by mi lepšie tak na fóre už nie som a niečo také ako knihu nepíšem. Prepáč ale je to všetko... Na tri bodky. Je to všetko len na Vás, čo mi kto pošle a dúfam, že ste ma zato neodsúdili :D Naozaj neviem či to bol dobrý nápad ale musím niečo robiť aby som sa nezbláznil, teda presnejšie tri bodky... Takže asi tak. Mám Vás všetkých rád a nezabudnite, že človek ktorý s ničím nebojuje a je šťastný na tomto svete neexistuje :D Ešte raz velikánske ďakujem a máte to všetci u mňa ( no jooo veď dokončenú knihu :D )cmuk
Nechceš písať o mne?
Budeš mať hneď 10 titulov :P
Napíš, ako terapia to môže byť fajn pokus a možno ti to aj niekto vydá. Dnes vydávajú všeličo. A ľudí s depresiami pribúda.
A o com bude ta kniha?
Ak chceš, tak ti môžem napísať príbeh o tom, ako sa prekonáva závislosť na cukre.
to budes ako dobsinsky ci co? ides zbierat pribehy alebo pisat vlastne?
ahoj Mimulus, snad uz lepsie, ked mas chut pisat knihu..pre mna za mna pouzi co chces, aj tak je to anonymne cele forum, ak ti to pomoze nejak, vsetci budeme len radi:D Aj ked by som ti skor poradila citat nejake zaujimave knihy od mudrych ludi , co vedia o com pisu a ich rady su velmi prospesne o tom, ako tuto chorobu porazit, alebo nejaky uplne iny zaner, kde prides na ine myslienky ked ti je uz lepsie, ako vrtat sa stale okolo depresie, ked si ju zrejme este celkom ani sam neprekonal, ked je uz lepsie, treba hodit celu depresiu za hlavu a venovat sa niecomu inemu:DDD
Vieš čo, pošli potom ten mail prosím aj mne, chcem vedieť, do čoho presne idem - teda či ti stačí "výkec" alebo niečo konkrétnejšie.
hranolka1111@azet.sk