S priatelom sme spolu 4 mesiace. Pred 2 tyzdnami som mala meniny. Na tie sme boli spolu z vecera do rana a aj cez den, ale ani mi nepovedal, ze vsetko najlepsie(vedel o nich, lebo som mu hovorila, ze poobede mozem, az ked pooslavujem s rodicmi). Na konci tyzdna ma zas narodeniny on. Mala som vyspekulovany darcek za cca 90eur - pekny znackovy sveter. Teraz neviem, ci to nebude moc prehnane, ked on mi nedal nic a moj sviatok odignoroval. Je mi blbe, ze ja mu prinesiem skoro vzdy nieco, nejaku sladkost a pod.(on sa z toho vzdy velmi tesi) a on mne nikdy nicim nespravil radost, pritom mesacne zaraba priblizne 2000eur, cize nie je to o tom, ze by nemal z coho. Nechcem lakomca, ma uz cez 30, toho uz tazko prevychovam a uz som aj ja dost stara na to, aby som to robila:-/ Cize otazka na zaver? Mam mu vobec nieco kupovat, ked zaviedol "negratulovanie si" k sviatkom?
Kupit alebo mu nekupit darcek?
teraz si mi spravila chut na kolac! :) daj vediet potom ako to dopadlo, ci sa potesil a hlavne, ci sa kolac podaril :)
2bodka dakujem, tak urobim ten kolac (tak dufam, ze si to cita a uz sa na neho tesi:-D)
flegma tak mu ku kolacu spravim ginkovy caj:-D
inak s tym kolacom je to excelentny napad a navyse si z neho pochutis aj ty! parada :)dobre si to vymyslela :)
ale aku fajku? :) tak dve pusy na usta!! sak aj to je viac :D a nepovedala som preskocit, ale praveze UDRZAT! :) (myslim latku, nie chlapa) :D
tak mu kup ten ginko caj a vyber len jedno vrecusko z krabicky, omaslickuj, podla mna vhodny darcek :D
Teraz mam par minut cas, tak sa pokusim zodpovedat tych par otazok, co tu na mna padlo...
TinaM 11.09.12 13:44 No vacsinou sme boli len na prechadzke. On je skor ten typ, ze pome do prirody. 3x sme sa stavili na cole, 2x som platila ja (lebo raz z toho nemal so sebou penazenku, nebol to umysel, len som sa za nim zastavila cestou, ze len po pusu, lebo som mala nieco v tych koncinach), parkrat si len v stanku kupil kofolu len on, lebo som zase nemala penazenku pri sebe ja a nechcela som, aby to vyzeralo tak, ze naschval, tak som povedala, ze nie som smadna..:-)))
orol11.09.12 13:59 to uz som pisala predtym, nechcela som to riesit po tak kratkom case... aby si nemyslel, ze som nejako materialne zalozena a vyzadujem si kupovanie pozornosti...
doubledog11.09.12 14:14 tu sa musim carie zastat... Nemyslim si, ze sa jej jednalo o to, ze by mala zo vztahu vzist s pozitivnou bilanciou, ale vsade by mala byt rovnovaha, ked prijmam, tak by som mala aj davat.. Alebo ked nechcem davat, tak by mal dat najavo, ze ani nechce prijmat... A je podla mna logicke, ze ked Ti niekto nieco kupi len tak, tak mu nechces ostat nic dlzny a tak mu aj ty nieco kupis na oplatku...
tatatam11.09.12 14:56 si ma pobavila, ze si dostavala veci po sestre... Nastastie ten moj ma len dvoch bratov;-)))
Carie11.09.12 15:01 tak v Tvojom prispevku som sa nasla, hlavne v tej reciprocite. Odporca menin, sviatkov urcite nie je, sme spolu kratko, ale sviatok mali jeho obaja rodicia a dokonca som s nim kupovala darcek k meninam pre jeho mamu, takze v jeho rodine sa podla vsetkeho davaju aj darceky;-)
flegma11.09.12 17:23 ako by povedal Rytmus, tak to si zabila:-)))
Maoam11.09.12 19:04 hej, skripe tam toho viac, ani raz sme sa este nepohadali, ale uz tam bol z mojej strany iniciovany rozchod, ked sa mi zdalo, ze zo mna chce mat taku putku, aka bola jeho ex. Prekaza mu solarko (chodim len raz za 2 tyzdne, mam nedostatok Dcka a aj na plet mi pomaha), vadia mu gelove nechty,... Ja som ochotna sa zmenit po psychickej stranke, kvoli chlapovi, ktoreho milujem, ale po fyzickej stranke sa nechcem a ani nebudem zanedbavat.
orolVčera 00:22 hotovost mi ziadnu nedal/nenukal:-))) a neviem, preco by aj mal??? Ak ratam tie sladkosti, benzin, pozvanie, tak ma staaal urcite viac, ako ja jeho...
2bodka, Carie a spol. bolo zabavne citat vase pribehy, tiez som zila s lakomcom(u neho to bolo skor tym, ze rodina rozpadnuta a nemal ho to kto naucit, ze treba aj davat, nie len brat), takze mi niektore veci boli doverne zname;-) podarilo sa mi ho rokmi prevychovat, ze ku koncu, ked isiel do obchodu, tak aj mne nieco kupil... Cize da sa to, ale mne sa to uz nechce... Chcem mat hotoveho chlapa
Mrska SilvuskaDnes 10:00 no prisaham:-) ale teraz mi Maom dala chrobaka do hlavy, ci si nechcel poistit nejaky darcek k narodeninam...
2bodkaDnes 10:22 len on mi pri blahozelani dal pusu na pusu, takze k narodeninam by som musela urobit aspon fajku, aby som preskocila latku... haha:-)))
malickaaaaaDnes 11:03 oslavuje v nedelu... Tak to spravim tak, ze mu upeciem kolac. Je to taky lowcostovy darcek... Baby ja to proste nedokazem, nedat mu nic. Som tak vychovana, mam taku povahu, ze sama pred sebou by som sa citila trapne. Cize mu dam aspon ten kolac, nie kvoli nemu, ale kvoli sebe...(a uz vidim, ako sa vsetky chytate za hlavu)
...co myslite, co urobi?....kupi darcek...nejaky...pribali pusu...prianie...a ideme dalej...
jedine ze by som sa mylila, dievca dostalo rozum a vsetkych nas prekvapilo)
joj baby smejem sa... dobre jej radite :-)
Len pekne pocuvaj co ti radia, nic mu nekupuj akurat tak debilnicek nech si zapise don dolezite datumy... hehe
a kolkeho to slavi???
vlastne si vo vyhode, pretoze on nasadil latku a ty sa ju snaz dodrzat:) takze pusa na usta (sak su to narodky ne, tak sa trochu rozsupni!) :D a je to vybavene :D
vsak mu zacap pusu na lico ako on tebe a je vybaveny s narodkami :DD
presne, tiez si myslim, ze len ma zalusk na dar, o nic ine nejde