Zhánam byt a narazil som na dobrý byt za dobru cenu. Problem je ako vždy v niečom.
Mne sa jedna konkretne o to, že byt nie je zateplený z vonku a je na 1. poschodi a pod bytom je len medzipriestor nad podchodom, čo vedie popod bytovku a jedna izba je nad vchodovou časťou.
Vo vchode žiju len babky, dalej nekomentujem. (nema sa kto poskladať)
Byt je dobrý, ta sa krásne porobiť a cena je priateľná.
Tlačí ma strašne čas, lebo zajtra idem na služobku a ak sa vrátim po 2 týždnoch byt už nemusí byť voľný a zas je to príliš skoro na to aby som sa rozhodol za 4 dni.
Bol som ho aj pozerať aj všetko... Stressss a nervozita
Kupa bytu, ako sa správne rozhodnuť
pri kupe a predaji je fajn obrátiť sa na odbornikov,
dobrá realitka si svoju prácu zastane,
dávam do pozornosti zaujímavú stranku
posli-dalej.sk, nehnutelnosti a bývanie
s tvojimi podmienkami by som hladala novostavbu, jednak sa vtom budes citit lepsie, aj z hladiska usetrenia to je lepsie co sa tyka energii a pod, verim ze mas hrozny stress ked ta tlaci cas, to su potom nutene rozhodnotia a rychle, tiez by som zvolila na tento problem realitku, pojde to rychlejsie
a prečo sa neobrátite na realitku? za mna haloreality, moc nam pomohli s kupou domu, aleto je zas nieco ine
lea_queen je to na tebe ale nikdy by som nekupoval zaraideny byt... saq je to vase uz na trvalo tak si to zariadte ako vy chcete
no praveze novostavbu asi nechceme, co sme sa tak bavili. celkovo sme radsej za uz zajdeny byt, najlepsie aj slusne vybaveny a tak :) no uvidime, kazdopadne dakujem za nazor
lea_queen tak si kupte novostavbu
My tiez mame "problemy" s kupou bytu. Celkovo, nic normalne nemozme najst, ja neviem kam sa podeli dobre, slusne vypadajuce byty- tie ceny katastrofa... A ti majitelia niektori? skoda reci...
flegma, ano, ked uz, tak skor Luxembursko :-)
zssr - asi malo, neviem, este som tam nikdy nebola...ale v luxembursku je uradna rec nemcina a francuzstina, take prijatelnejsie pre mna ako holandctina :)
Anglicky sa tam predsa dá dohovoriť nie?