Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kupa bytu, ako sa správne rozhodnuť

Príspevok v téme: Kupa bytu, ako sa správne rozhodnuť
Fero M.

Zhánam byt a narazil som na dobrý byt za dobru cenu. Problem je ako vždy v niečom.
Mne sa jedna konkretne o to, že byt nie je zateplený z vonku a je na 1. poschodi a pod bytom je len medzipriestor nad podchodom, čo vedie popod bytovku a jedna izba je nad vchodovou časťou.
Vo vchode žiju len babky, dalej nekomentujem. (nema sa kto poskladať)
Byt je dobrý, ta sa krásne porobiť a cena je priateľná.
Tlačí ma strašne čas, lebo zajtra idem na služobku a ak sa vrátim po 2 týždnoch byt už nemusí byť voľný a zas je to príliš skoro na to aby som sa rozhodol za 4 dni.
Bol som ho aj pozerať aj všetko... Stressss a nervozita

Maoam

flegma, ale vseobecne su najdrahsie byty na juhu, juhozapade (Bayern, Baden-Württemberg, Hessen), zapade, ale strasne drahy je aj Hamburg

vychodna caste Nemecka je lacnejsia co do kupy bytov aj prenajmov

dobre su mensie mestecka nedaleko velkych miest, kde sa da dobre dochadzat za pracou, do tych 50km od velkeho mesta,alebo potom ujdu aj stredne velke mesta (100 000 obyv. a viac)

Maoam

flegma, tak zakladna otazka znie, ze kde, lebo v Mnichove budes mat uplne inu cenu ako v malom meste niekde v Stendal

lost

Ak mozem aj jaaaa :D
ked uz byt, urcite by som osobne kupoval novostavbu a tehlu a to z dovodu, ze toto najlepsie predam o x az xy rokov, panel vtedy asi nepredam podla mna, neviem si predstavit kto by to kupoval, jedine so stratou :)
plus na novostavbu, ak bola DOBRE postavena, a developer nie je prilis magor, tak tam je menej nakladov teoreticky.. I ked clovek zije len zlomok zivotnosti budovy, ci uz panel alebo novostavba, predsa len si to lepsie drzi hodnotu :)

velmi zalezi od toho, ci to chces aj predavat alebo nikdy.. i ked toto clovek vobec nevie povedat na 100% asi :)