Zhánam byt a narazil som na dobrý byt za dobru cenu. Problem je ako vždy v niečom.
Mne sa jedna konkretne o to, že byt nie je zateplený z vonku a je na 1. poschodi a pod bytom je len medzipriestor nad podchodom, čo vedie popod bytovku a jedna izba je nad vchodovou časťou.
Vo vchode žiju len babky, dalej nekomentujem. (nema sa kto poskladať)
Byt je dobrý, ta sa krásne porobiť a cena je priateľná.
Tlačí ma strašne čas, lebo zajtra idem na služobku a ak sa vrátim po 2 týždnoch byt už nemusí byť voľný a zas je to príliš skoro na to aby som sa rozhodol za 4 dni.
Bol som ho aj pozerať aj všetko... Stressss a nervozita
Kupa bytu, ako sa správne rozhodnuť
zssr4 ever - hej hej, som z tej najdebilnejsie vyslovujucej casti :D ovsište, kks, kto toto vymyslel :D
a nie, v realitke som nikdy nerobila, ale cumim do nich uz dost dlho, hladam ten vysnivany dom, takze aky taky prehlad mam :)
flegma: presne to varenie a pecenie :D + ja si asociujem spojenu kuchynu s obyvackou hned s tym, ze by som v obyvacke vkuse mala vypary z jedla, blee
No ze či si z petrzky :) si, ok :) akoby som seba čítala, panelakove decko večne tuziace po domčeku. Robila si v realitke keď máš taký prehľad?
zssr4 ever - petrzka co? :D ja viem, ze na petrzku sa hromadne nadava ze kralikaren, ale oproti inym mestskym castiam ma mnoho vyhod... na skok do centra, rychle napojenie na dialnice, vysoka infrastruktura a hlavne, co je u mna na prvom mieste, je zelen a sportove moznosti
nedakuj, Maoamka a kludne sa mozes pytat :D
tak novostavba je novostavbaa v nemecku bych ja asi do novostavby problem nemala ist... predsa len, je to nove, dlshia zivotnost, zvacsa mas susedov v rovnakej vekovej skupine
kdezto u starsich je problem sa dohodnut so starousadlikmi na vylepseniach, rekonstrukciach
ale... tu na sk ak najdes starsi tehlovy dom, dobre rieseny, je podla mna vacsia vyhra ako novostavba...
tie starsie maju zvacsa vysoke stropy, vyzeraju vzdusnejsie
nove mne sa napr pacia velke okna az po podlahu, takzvane francuzske okna... krasne presvetluju izbu
a takisto som zastancom oddelenej kuchyne, rada trieskam panvicami, mixujem a v zatvorenej kuchyni nikoho s tym neznervoznujem :D
Flegma, petrzka? :)
flegma, sorry ze pisem na viackrat, uz mam len jednu otazku: novostavba? alebo by si prijala aj starsi byt? mne sa pacia novostavby viac
flegma, tu kde teraz byvam (prenajom) je vlastna kotolna :D, je to perfektne, lebo si vsetko regulujes podla osobnej potreby, od kurenia, cez vodu :D
flegma a ano vstavana skrina je pre mna super :DD a ano terasaaaa a tehla, presne, plus nizkopodlazne, dakujem este raz :DD
flegma, tak intuitivne by som bola hladala velmi podobny byt tomu, ktory si opisala ;D. A nie, ja nemam rada spojenu kuchynu s obyvackou, potrebujem to mat oddelene :D. Dakujem za odpoved, velmi si mi pomohla.