Oznamko bývalej v peňaženke

Príspevok v téme: Oznamko bývalej v peňaženke
vytocena

Zazila som trosku sok. Priatelovi sa nehrabem vo veciach, ale priznal sa mi len tak medzi recou, ze ma jeho byvalej oznamko v penazenke.
No neviem, ako vy, ale mna to dost zarazilo. Nerozisli sa v dobrom, dost mu ublizila, ale on sa zaprisahal, ze s nou uz v zivote neprehovori a nemoze ju ani citit, ale nechal si to oznamko proste ako spomienku. Ze ostatne fotky a veci zahodil, len toto si nechal. Mna to vsak uplne dostalo, nakolko ja som napr. s byvalim zostala zadobre a aj tak som zrusila vsetky jeho veci a vymazala aj fotky (dost mi ublizil, ale odpustila som casom...). A tiez som mu povedala, ze si neviem predstavit, ze by som mala fotku byvaleho rovno vedla jeho fotky v penazenke. Ze proste v penazenke mam foto ludi, na ktorych mi zalezi a nie byvalych frajerov ! On povedal, ze tam nema fotku, ze to je len oznamko a nech neprekrucam (ale je tam fotka na tom oznamku !!) . Ja som mu povedala, ze takéto spomienky si nechavam v hlave, nie v penazenke, ale aj tak sme sa nezhodli. On nechape, ze ma to tak rozhodilo a ja nechapem, jak to tam moze mat. Ako by ste reagovali vy ? Prehánam ja ? Mne sa to normalne nezda...

sonik slonik

Aj mne sa to uz stalo...mal tam fotku byvalej...nerozisli sme sa, ale po case som zistila, ze ju ma stale v hlave a opustila som ho...

Lulita

necitala somm celu diskusiu, ale treba sa ho opýtat, naco ju tam ma, ked som s niekym novym nepotrebujem nosit v penazenke byvaleho, to je moj nazor, on to zrejme citi inak, ale preco, neviem a hej stvalo by ma to

Magy

na prispevkoch niektorych diskutujucich jasne vidiet, aki sme ludia povacsinou netolerantni, sebecki a nevieme si vazit hodnoty. namiesto toho ludom nasilu nutime svoje predstavy, nazory a postoje a ocakavame, ze ti druhi sa prisposobia.

su ludia, ktori fotky z minulosti chcu, pripadne potrebuju. mozog totiz maze nepouzivane miesta v pameti a nahradza stare spomienky cerstvymi, alebo silnejsimi. taktiez pamet zlyhava v dosledku chorob, urazov a najme starnutia.
nie je absolutne nic zle na tom, ak niekto chce mat spomienku na minulost a uchovat si ju co najdlhsie a kdesi vnutri uz vie, ze to co si dnes pameta, si za 40 rokov pametat nebude, pokial to nebude mat v nejakom archive na fotke alebo papieri. pripadne v pocitaci. aj napriek bolestivym rozchodom s byvalymi partnermi je vacsina casu straveneho s nimi (alebo vdaka nim) krasna, prip. poucna. emocie a bolest z rozchodu, prip. ublizenia rychlo vyprchaju a z toho krasneho, co ten vztah obsahoval, sa dokazeme radovat aj na sklonku zivota.

wowo1

prehanas, ja mam celu krabicu listov od byvalych,,od roznych byvalych,a moj partner o nej vie,ja by som okamzite s tebou skoncila vztah keby som bola chlap za ziarlivost. to ze ty si si nic po byvalych nenechala je tvoj problem. Nenut co ma citit

jahodka123

Magy - asi si to pochopil jediný. Správne, povedal mi len tak medzi rečou, že si upratoval bordel v peňaženke a našiel tam kopu starých veci a aj jej oznamko. Niektoré veci si tam nehal, niektoré vyhodil. Oznamko si tam tiež nechal. Má tam aj iné oznamká, nie len jej, nemá tam vycapenú jej fotku, len moje. Ked som mu povedala, že sa mi to zdal divné, tak nechápal a povedal mi, nech si nemyslím, že k nej niečo cíti, že je to pre neho uzavretá kapitola, ale že ak sa mi to až tak nepači, môže ho dať preč. Samozrejme sme to riešili v klude, tak nechápem, prečo ma tu zas nejaka inteligentka označila za hysterku.. Vždy riešim veci v klude a to by si sa čudovala, jaké !

predovsetkym - buď vydatá kolko chceš, evidentne máš v prehrabovaní lepšiu prax ako ja, ked si to akože tak "odhadla", že som sa mu tam určite hrabala. K tomu by som sa nikdy neznížila.

xxxxxxxxxxxx - dobrý nápad, pobavilo :)

xxxxxxxxxxxx

na vianoce mu kup novu penazenku nejaku malu kde sa mu to oznamko nebude zmestit haha alebo sice ani by nemusela byt mala tak by si uvidela ci by si to oznamko tam tiez nasukal ak ano tak hold smola nevie ju len tak pustit...ja by som asi vypenila keby nosil so sebou fotku byvalej...moj chalan sice po asi mesiaci stretavania sa si predomnou vymazal fotku byvalej...nevedela som ze ju tam stale v mobile ma a ani som to od neho neziadala urobil to sam :)

Maoam

ja sa tak prave zamyslam, ja som sa v zivote ziadnemu muzovi nehrabala v penazenke, vreckach, mailoch ani v mobile

mne to pride nechutne

ak muz chce, aj tak urobi co chce

rovnako keby sa mne zacal hrabat vo veciach, tak by to aj hned skoncilo