Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Oznamko bývalej v peňaženke

Príspevok v téme: Oznamko bývalej v peňaženke
vytocena

Zazila som trosku sok. Priatelovi sa nehrabem vo veciach, ale priznal sa mi len tak medzi recou, ze ma jeho byvalej oznamko v penazenke.
No neviem, ako vy, ale mna to dost zarazilo. Nerozisli sa v dobrom, dost mu ublizila, ale on sa zaprisahal, ze s nou uz v zivote neprehovori a nemoze ju ani citit, ale nechal si to oznamko proste ako spomienku. Ze ostatne fotky a veci zahodil, len toto si nechal. Mna to vsak uplne dostalo, nakolko ja som napr. s byvalim zostala zadobre a aj tak som zrusila vsetky jeho veci a vymazala aj fotky (dost mi ublizil, ale odpustila som casom...). A tiez som mu povedala, ze si neviem predstavit, ze by som mala fotku byvaleho rovno vedla jeho fotky v penazenke. Ze proste v penazenke mam foto ludi, na ktorych mi zalezi a nie byvalych frajerov ! On povedal, ze tam nema fotku, ze to je len oznamko a nech neprekrucam (ale je tam fotka na tom oznamku !!) . Ja som mu povedala, ze takéto spomienky si nechavam v hlave, nie v penazenke, ale aj tak sme sa nezhodli. On nechape, ze ma to tak rozhodilo a ja nechapem, jak to tam moze mat. Ako by ste reagovali vy ? Prehánam ja ? Mne sa to normalne nezda...

jahodka123

No vidiš a ja ho nemienim nutiť, pokial sa tak nerozhodne sam. V kontakte s nou nie je, ani neplanuje. On nechápal, ze to takto vazne zoberiem, ale mne to ozaj vadi, ale snazim sa na to nemyslet. Neviem...

Maoam

mna raz zastavila jedna baba, doslova na ulici, s tym, ze jej priatel ma moju fotku v penazenke (moj ex), ja som ani netusila, ze ma novu priatelku, len obcas este vypisoval maily, ze ako sa mam, co mam nove, ako sa mi dari...

no..viem, ze ho donutila si tu fotku odtial odstranit a prerusit kontakt, ale ja som nemala sajnu, ze ma novu babu

Maoam

Lol, ak ma chlap fotku zenskej v penazenke, tak mu nie je lahostajna (aj ked to kamufluje tym, ze je to oznamkova fotka ;DD).

Nenalet na tie kecy, este s nou nie je zmiereny a prechovava k nej este stale nejake city (pozitivne).

jahodka123

Magy - ja nic nenafukujem. Ide len o to, že mame na jednu vec rozlisný nazor, co sa nam nestáva, tak som chcela nazor aj iných ludi. Chcela som len vediet, ako to vidia aj iní ludia a ako by to oni brali. Nepotrebujem poucovat a vysvetlovat, o com je vztah, nemam 12 ani 20

jahodka123

Sejla - neviem, tiez ma to napadlo, že neni s tym este zmierený, ale proste je tam iny problem, preco je na nu nasraty, nie kvoli rozchodu... A nehovori o nej casto a ani v zlom. proste len ze ho sklamala