Zazila som trosku sok. Priatelovi sa nehrabem vo veciach, ale priznal sa mi len tak medzi recou, ze ma jeho byvalej oznamko v penazenke.
No neviem, ako vy, ale mna to dost zarazilo. Nerozisli sa v dobrom, dost mu ublizila, ale on sa zaprisahal, ze s nou uz v zivote neprehovori a nemoze ju ani citit, ale nechal si to oznamko proste ako spomienku. Ze ostatne fotky a veci zahodil, len toto si nechal. Mna to vsak uplne dostalo, nakolko ja som napr. s byvalim zostala zadobre a aj tak som zrusila vsetky jeho veci a vymazala aj fotky (dost mi ublizil, ale odpustila som casom...). A tiez som mu povedala, ze si neviem predstavit, ze by som mala fotku byvaleho rovno vedla jeho fotky v penazenke. Ze proste v penazenke mam foto ludi, na ktorych mi zalezi a nie byvalych frajerov ! On povedal, ze tam nema fotku, ze to je len oznamko a nech neprekrucam (ale je tam fotka na tom oznamku !!) . Ja som mu povedala, ze takéto spomienky si nechavam v hlave, nie v penazenke, ale aj tak sme sa nezhodli. On nechape, ze ma to tak rozhodilo a ja nechapem, jak to tam moze mat. Ako by ste reagovali vy ? Prehánam ja ? Mne sa to normalne nezda...
Oznamko bývalej v peňaženke
sama pises, ze tam ma aj ine oznamka, tak z toho nerob zbytocne dramu a nekaz si den hovadinami
keby tam mal IBA jej oznamko a ANI tvoju fotku nie, to by bol iny pripad, takto o nic nejde, pusti to z hlavy
No je to fakt divne. To su uz tri roky od seba a on to furt neprekonal a nevie ani vydrzat v jej pritomnosti? Ak by mu uz bola ukradnuta tak by mu bolo jedno ci tam je alebo nie. Aj to, ze ma stale jej oznamko v penazenke. Naco ti to vobec hovoril? A ked si mu dala jasne najavo, ze ti to vadi ani tak nie je ochotny vybrat si to z penazenky. Asi to s tebou az tak vazne nemysli. Ako dlho ste spolu?
Pravdepodobne sa cez to nepreniesol-inak by nemal problem sa s nou pozdravit a komunikovat. Nieco mu stale vrta v hlave, ale to nie je nic nezvycajne. Skus sa s nim v klude porozpravat-bez hystericky vystup, ale konstruktivna debata o tom, ze si z toho smutna a zmatena. Opytaj sa ho, ci je to prenho naozaj take dolezite, aby ju tam mal a ak ano, preco. Nezakazuj mu to, neprikazuj, nic ti to nepomoze, prinajlepsom by si ju schoval pod obciansky a kto vie ake ine veci by ti este tajil.
:) :) :) - o tom silno pochybujem. Moj priatel nie je kurevnik a plne mu doverujem. Ale na toto som sa potrebovala spytat. Ci tu niekto zdiela aj jeho nazor alebo len moj...
samozrejme ze mu na nej zalezi zmier sa s tym ze si v poradi druha :D a mozno ani druha niesi :D :D :D
xxy - to bol asi iny pripad, mne sa toto stalo vcera :-/
Dadula56 - ma tam samozrejme aj nejake ine oznamka, aj fotku svojej najlepsej kamosky a samozrejme aj moju. ale aj tak ma to sere
xxxy - skoncil, od toho rozchodu (cca 3 roky) s nou neprehovoril. aj ked sme niekde vonku a ona s k nam nadrzovku sadne (samozrejme nie ked sme len my dvaja, ale ked je pri nas aj nejaky iny spolocny znami), tak priatel ide radsej prec, lebo sa na nu nemoze ani pozret.
Aj tak mi to je divne.. Aj ked ma na nu aj pekne spomienky, ja si neviem predstavit, ze niekto mi ublizi, nemozem ho ani citit a necham si jeho oznamko v penazenke...
No, ak mu na nej nezáleží a fakt s ňou skončil, nechápem prečo si to tam nechal (vedome) a ešte ti o tom aj povedal. Aj ja by som sa nas*ala, ak by som vedela, že má bývalú v peňaženke. A potom by som mu povedala, že nech si to z tade preč, načo to tam má mať, ak pre neho skončila.
a nejake tie eurace k tomu :)
zacni nosit fotku ex v penazenke a budete si kvit :)
Ma tam len toto jedno alebo viacero?Ak len to jedno, tak je to naozaj uz za hranicou a tiez by mi to dalo chrobaka do hlavy. Ja sice mam oznamko byvaleho, ale v zasuvke, spolu s ostatnymi oznamkami od kamaratov.
xxy :DDD a inak mne by to asi nevadilo, pokiaľ je to fakt len to oznamko.