Oznamko bývalej v peňaženke

Príspevok v téme: Oznamko bývalej v peňaženke
vytocena

Zazila som trosku sok. Priatelovi sa nehrabem vo veciach, ale priznal sa mi len tak medzi recou, ze ma jeho byvalej oznamko v penazenke.
No neviem, ako vy, ale mna to dost zarazilo. Nerozisli sa v dobrom, dost mu ublizila, ale on sa zaprisahal, ze s nou uz v zivote neprehovori a nemoze ju ani citit, ale nechal si to oznamko proste ako spomienku. Ze ostatne fotky a veci zahodil, len toto si nechal. Mna to vsak uplne dostalo, nakolko ja som napr. s byvalim zostala zadobre a aj tak som zrusila vsetky jeho veci a vymazala aj fotky (dost mi ublizil, ale odpustila som casom...). A tiez som mu povedala, ze si neviem predstavit, ze by som mala fotku byvaleho rovno vedla jeho fotky v penazenke. Ze proste v penazenke mam foto ludi, na ktorych mi zalezi a nie byvalych frajerov ! On povedal, ze tam nema fotku, ze to je len oznamko a nech neprekrucam (ale je tam fotka na tom oznamku !!) . Ja som mu povedala, ze takéto spomienky si nechavam v hlave, nie v penazenke, ale aj tak sme sa nezhodli. On nechape, ze ma to tak rozhodilo a ja nechapem, jak to tam moze mat. Ako by ste reagovali vy ? Prehánam ja ? Mne sa to normalne nezda...

Sharon85

To je v pohode, ja ked som zacala chodit so svojim priatelom, neviem ako dlho sme vtedy spolu boli, ale az tak dlho nie, tak som si raz ked platil v obchode vsimla, ze ma v penazenke fotky VSETKYCH svojich byvalych. co ti poviem, nebolo mi to jedno!! :( no ale povedala som mu o tom, ze preco to tam ma, na co to tam potrebuje, ked ma tak zboznuje ako tvrdil a dal to sam od seba prec. takze sa to vyriesilo. ale neboli to ziadne oznamka, ale fotky a nie jedna :)

Takze ta chapem a nepacilo by sa to nikomu, ale zas ak tam ma aj ine oznamka, tak si myslim, ze to naozaj nic neznamena. hlavu hore, miluje ta :)

opica

No predpokladam, ze ste velmi mladi, ked tam ma jej oznamko...
Ked som mala 22 a nasla som v priatelovej penazenke fotky jeho byvalej, bola som taka nasrata ako ty..
ale casom som pochopila, ze muzska mentalita je diametralne odlisna od tej nasej...proste, viem, ze to neznamenalo nic...

ja napr. nemam v penazenke fotky mojho priatela, teda teraz uz manzela, ale mna s vomi kamaratmi, je to fotka spred 10 rokov, mam ju strasne rada, a asi som aj leniva davat ju prec..
naozaj to nemusi znamenat nic

Leela333

Hm. Len či mu naozaj ublížila. Vieš veľmi mi to pripomína osobnú skúsenosť, ale nebudem to veľmi rozpisovať. Len ti poviem, že to mohol dosť poprekrúcať, zveličiť alebo ťa rovno oklamať o bývalej. Vieš naučila som sa jednu vec, a to nebaviť sa s priateľom o jeho bývalých, čo mu spravili a pod. A už vôbec nie zachádzať do detailov, lebo raz môžeš byť na jej mieste a bude teba ohovárať pred nejakou jeho ďalšou.
A čo sa týka oznamka...nečakaj od druhých, že sa zachovajú ako ty. Že si ty vymazala fotky svojho bývalého neznamená, že sa tak musí zachovať aj on. Nemusí to predsa vôbec nič znamenať, že si to oznamko nechal.

doubledog

ano, jasne, chlapik zabudol, ze ma v penazenke fotku byvalej, na ktoru je nasraty, lebo mu dost ublizila.
a ked zistil, ze jeho priatelke to vadi, tak si ju tam proste nechal.
:)

v com je problem?

Carie

vytocena tak ak je to tak ako pises tak to je ine. Ak naozaj aj zabudol ze to tam ma a povedal ti to preto, lebo pred tebou nechce mat ziadne tajnosti a bol aj ochotny dat to prec tak mu asi na tebe zalezi. A ste spolu aj dost dlho. My tu nevidime aky mate vztah a ako sa k tebe sprava, to vies najlepsie ty. Ale v tomto pripade by som to neriesila, ak ti nevadi, ze to tam ma, tak na to zabudni, ak ti to vadi, tak mu to povedz a on si to da prec. Myslim, ze nie je co riesit.

jahodka123

kveeerik - asi máš pravdu. Niekedy by som chcela mať chlapský mozog :)

nathalia09 - nebudem zo seba robiť chuderu. Aspon tak mi to priprada, keby to spravím. Zase mám svoju hrdosť...

kveeerik

Baby, nemozeme mat vsetko. Na jednej strane vzdychame, aki su muzi ini, na strane druhej nas prave tieto rozdiely pritahuju a zzenstilych chlapov by sme nechceli ani za Boha.
Kazdy ma pravo na to, ako vidi svoju minulost, sukromie a riesi si to.
Nepaci sa mi, ako tu niektore zjednodusuju problem na to, ze ma fotku v penazenke a ze teda je automaticky nevyrovnany, nezmiereny s minulostou alebo ex-, pripadne dokonca nieco kamufluje. Pre neho je to nitka k minulosti a k spomienkam, ktore su rozhodne krasne, bez ohladu na to, co potom ta rebeka na konci spravila. A zjavne mu len spomienky v hlave nestacia, ako tebe, jahodka. Vsetko vyhadzal, nechal si jedinu vec, ako taky talizman prezitej minulosti. Neber mu to. Vas vztah a ani jeho laska k tebe tym mensia nebude.
Viem o com pisem, ten moj ma z kazdeho byvaleho vztahu alebo obdobia zivota, ktore je pre neho niecim vynimocne, nejaky "suvenir". Jeden nosi na krku, iny ma tiez v penazenke, dalsi v zasuvke alebo na stene, ktory vidim aj teraz. A vobec nemam pocit, ze by ku mne citil nieco menej, alebo by bol nevyrovnany, pripadne ako pise Maoam, nieco kamufloval. Boze spamatajte sa, muzi vidia veci inak, ako my zeny. Tak im neprisudzujte konanie podla nasej logiky. Trocha tolerancie a nevidte hned vo vsetkom spinavy zamer.

nathalia09

ved skus si dat tam fotku ty bývaleho,a nič mu nehovor,a ked pojdete platit, uvidíš aký ma na to názor.je to sproste,ale nemyslím,že čo urobil je normálne.

Maoam

hm, tak je to na zarazenie, to uznam

ale ak je to typ, ktory tam ma este aj nejake blocky z roku 2010, tak to neber tragicky, lebo asi zabudol vyprazdnit penazenku

jahodka123

Tak ktorý vztah je dokonaly :) Sme v pohode, nezvykneme sa hadat. Ked mame nejaku nezhodu, tak vacsinou je to nejaka blbost, na ktoru mame len rozlisny nazor. Ale teraz proste som nevedela, či ozaj prehanam ja alebo co, tak som potrebovala vediet aj nazor iných ludi.