vinea
presne, si trafila klinec po hlave :D
a cast zahady, preco som este nemal zenu je rozlusknuta :D
No niekedy je byť takto , zodpovedný, uvedomelý, atd atd aj na škodu....lebo ja takto celý život zmýšľam rozmýšľam, podľa toho aj žijem...
henten odstavec :D
problem je, stanovit si nejake hranice, co je uz vela a co este nie..
Leela333
no prehodnotit mozem, ale meno mam len jedno, a jedine ze by som ho zmenil :) ale zase, to by som musel zmenit vela faktov (vymysliet si imaginarniu skolu kam som chodil) a vsetko zahodit a kedze meno mam len 1, tak sa snazim minimalne nebyt nereprezentativny :P
aj keby mi das zbran do ruky a cisla k tvojim multimilionovym uctom a mal by som moznost v tichosti za sekundu zbohatnut, neurobil by som to :)
principialne nie..
ja chcem mat kludny spanok..
a myslim ze ho aj mam :D
len mi trva kym zaspim..
ano, nazor zmenit mozem, ale nikdy nemozem zmenit princip, ze minimalne by som sa o nu postaral, tak ako by som ako otec mal..
neviem, proste to povazujem za standart, iste minumim, resp, ako normalnu vec..
je to velmi jednoduche s niekym vydrbat, ale neurobim to, uz len preto, aby som nepotesil ludi, co to odomna ocakavaju (napr tych, co rozsiruju nasilie, media, vodcovia, atd..)
vies co nastve provokatera najviac? napr aj na spominanej dialnici? ked sa nenechas vyprovokvat, ked sa mu nedari vyprovokovat svoju obet :D a to si vychutnavam plnymi duskami vzdy (a vobec ma to nestve, vobec, flegmatik)
ale ano, mozeme sa bavit o extremoch, napr ze pride nejaka svetova vojna, akurat den pred tym otehotnie a co potom, ako sa o nu postram, no mam aj scenare aj na taky pripad, ale ak si domyslim ze 100% zaloznych planov zlyha, tak hold, neviem :D ale to je tak do krajnosti, ze potom budem musiet vymyslat plan za jazdy...