Dobry den som tretiacka na gymnaziu ale nie v meste kde byvam.Mam urcity problem s miestom v kt. byvam je to isty kraj a ,,jedna'' cast sa radikalne odlisuje od tej ,,druhej''.Vyrastala som v meste v ,,casti'' prvej kde som chodila ja na zakladnu,Je to mesto nie velke ale normalne.Nemala som absolutny problem s nikym a nicim.Vsetko bolo uplne super moj zivot v skole bol uzasny.Potom som musela na gymnazium do casti ,,druhej'' pretoze v nasom meste ma nezobrali.A nastal zlom.Nemyslela som si ze sa kraj po par km moze tak zmenit.Nedokazala som si tam najst ziadnych kamaratov.Proste ti ludia byaju v samych ,,dedinach'' rozpravaju narecim, maju uplne iny zmysel pre humor, uplne ine ciele,nechcu nic dokazat,nemaju ziadne ,,vacsie'' plny do buducna,cele dni len sa doma ucia a ,,biflia''.Akoze som sa snazila najst si tam kamaratky ale ja si snimi proste nemam co povedat.:( nemam chut sa snimi bavit aj ked niesu zle.. Niesu.Len su proste ine.take jednoduchsie. Trapi ma to a hladam chybu v sebe lebo som clovek kt ma rad spolocnost.Kamaratov ale zase mam ciele do buducna chcem nieco dokazat nie len sa vydat a prestahovat sa o tri domy dalej v tej istej dedine.Je mozne ze sa ludia takto zmenili krajom alebo chyba je vo mne a mam v nich hladat viac dobreho? trpim uz 2 roky.:(
V skole si nemam so spoluziakmi co povedat.Su to SEDLACI !!!
Nik z vas by nenzazrel divne na cloveka kt. by jedol slaninu napriklad u vas v meste na namesti?
Velmi pekne vam dakujem ! :)
Pretoze z chvali este nikto nebol lepsi ale vdaka vasej kritike sa mozem nad sebou zamysliet, naozaj a za dva dni ked pridem zas do skoly mozem sa snazit spravat lepsie.
Ale uprimne kto z vas si nepomysli nieco ,,zvlastne'' o cloveku kt. si rozbali dajme tomu syr v crievku niekde na verejnom priestranstve s rozkami a zacne to jest? Napriklad v robote, v skole , niekde von?
Asi si vazne o sebe myslim ze som nieco viac :(
Hanbila som sa za priatela ked jedol na letnej brigade pred vsetkymi rozok so syrom v ciervku.Dalsi den som ho zobrala som a nehala som ten rozok zjest von na lavicke :( Nepovedala som mu ze je to preto proste ze sa potrebujem prejst a potom ked to dojedol sli sme spat.:(
nepochopenax,
tá historka s chlapcom a slaninou. uviedla si, že je to "na tvoju obranu". akoby si tým chcela dokázať, že aký je on naozaj sedlák. avšak to svedčí len o tvojej netolerancii a namyslenosti. Kto je na námestí slaninu, nerobí nič zlé, opovrhnutiahodné, menejcenné. Skôr to tvoje škatuľkovanie ľudí je na zamyslenie, nie jedenie slaniny na námestí.
Nevadi, hrebienok ti spadne, co uz takych bolo, co sa videli na piedestali a o to bol ten pad horsi. Mozno ten chalan so slaninou dopadne lepsie ako ty.
Mimochodom znamy vo volnom case zasadne chodiaci v trenkach a pojedajuci klobasky a slaninu na pre teba nevhodnych miestach je poprednym veducim v IT firme a platom, ktory je vysoky nadstandard. Myslim, ze miesto na jedenie slaniny neurcuje profesny zivot. Ista pokora, trpezlivost a umiernenost je obcas potrebna. Nehovoriac o nutnosti pracovat v kolektive a vychadzat s ludmi vsetkych moznych povah.
A čo keď začal žrať slaninu????? Keď som bola menšia pamätám si jednu príhodu moj otec je stavby vedúci na nedostatok penazí sa nesťažujem a ja s tatom sme v blave boli skontrolovať robotníkov a potom sme si uprostred námestia s nimi sadli a zrali pasteku s rohlíkom....sme pre teba menej cenní???? Prečo????
No ze si dovolil taku super svacinu zobrat, mal si zobrat nejaku musli tycinku napchatu Eckami vyrobenu v meste.
Mas problem, skus sa nad sebou zamysliet.
Chyba je v tebe. Nedokážeš tolerovať iných a máš mylné presvedčenie, že ten tvoj postoj je lepší než ostatných (t.j. tých spolužiakov).
Pod pojmom "niečo v živote dokázať" - to myslíš pracovnú stránku? Prečo toto by malo byť viac než založiť si rodinu? Proste máš mylné presvedčenie o tom, že ty to vidíš lepšie. Pritom to vidíš iba ináč.
Hm, mozno :) Je pravda ze ked som tam prisla bola som taky ,,horenos'' ale potom ma to uz preslo.Mozno som pouzila zly vyraz a vsetci ste sa ho chytili, nevadi.
Ale na moju obranu moj spoluziak na vylete v Prahe v zahrade pod prazskym hradom kde chodilo 234567 turistov z celeho sveta a kazdy sa spraval slusne si vytiahol slaninu posadil sa na obrubnik pri ceste a zacal si nozom odrezavat z toho velkeho kusu a jest to potom :OO
Proste ti ludia byaju v samych ,,dedinach'' rozpravaju narecim, maju uplne iny zmysel pre humor, uplne ine ciele,nechcu nic dokazat,nemaju ziadne ,,vacsie'' plny do buducna,cele dni len sa doma ucia a ,,biflia''.
To myslíš vážne toto?!To fakt považuješ každého dedinčana za sedliaka a individum?Ty vieš čo minimálne polovici z nich behá v skutočnosti po rozume?Síce hej,ved ty si z mesta,ty musíš(ironicky).
Skús po sebe ešte pár krát prečítať,čo si napísalaa zamysli sa,že kto je asi sedliak.
Hlavne sa nedrž za bohyňu,lebo zle dopadneš(to ti píšem z vlastnej skúsenosti v rodine).