Dobry den som tretiacka na gymnaziu ale nie v meste kde byvam.Mam urcity problem s miestom v kt. byvam je to isty kraj a ,,jedna'' cast sa radikalne odlisuje od tej ,,druhej''.Vyrastala som v meste v ,,casti'' prvej kde som chodila ja na zakladnu,Je to mesto nie velke ale normalne.Nemala som absolutny problem s nikym a nicim.Vsetko bolo uplne super moj zivot v skole bol uzasny.Potom som musela na gymnazium do casti ,,druhej'' pretoze v nasom meste ma nezobrali.A nastal zlom.Nemyslela som si ze sa kraj po par km moze tak zmenit.Nedokazala som si tam najst ziadnych kamaratov.Proste ti ludia byaju v samych ,,dedinach'' rozpravaju narecim, maju uplne iny zmysel pre humor, uplne ine ciele,nechcu nic dokazat,nemaju ziadne ,,vacsie'' plny do buducna,cele dni len sa doma ucia a ,,biflia''.Akoze som sa snazila najst si tam kamaratky ale ja si snimi proste nemam co povedat.:( nemam chut sa snimi bavit aj ked niesu zle.. Niesu.Len su proste ine.take jednoduchsie. Trapi ma to a hladam chybu v sebe lebo som clovek kt ma rad spolocnost.Kamaratov ale zase mam ciele do buducna chcem nieco dokazat nie len sa vydat a prestahovat sa o tri domy dalej v tej istej dedine.Je mozne ze sa ludia takto zmenili krajom alebo chyba je vo mne a mam v nich hladat viac dobreho? trpim uz 2 roky.:(
V skole si nemam so spoluziakmi co povedat.Su to SEDLACI !!!
nepochopena, tak to je logicke, ze mas sebavedomie na nule, inak by si toto nemala za potreby ;-)
je len na tebe, co so sebou urobis
mas moznost to zmenit a casom mozno budes mat aj skutocnych priatelov
ale najprv sa musis naucit TY BYT SCHOPNA PRIATELSTVA
nepochopena, wow, dievca zazilo tyranie a ty ju este 'potrestas' tym, ze sa s nou nebavis, lebo berie psychofarmaka? wow......preboha, aku si mala vychovu?
Nie , len mam nedostatok sebavedomia a vytvorila som si asi nejaky taky ,,obranny'' stit.Ze sa budem tvarit namyslene a potom budem pre nich mozno o nieco lepsia ako keby som bola pre nich normalna..
ono, ked sa skutocne zmenis, tak ludia to casom zaregistruju
zo dna na den ta nikto neprijme naspät
postupne sa zaclenit do kolektivu iste bude dat.., ale nie nasilne
ak si niekomu osobne ublizila, tym ze si ho urazila alebo nieco ine, mas moznost sa ospravedlnit
Na tvoju obranu? Čo je na tom zlé že jedol medzi ľuďmi slaninu? Že je ti blbe jesť pred ľudmi je tvoj problém
Mam moznost im sa este ospravedlnit nejako? alebo mam len prost a spravat sa inak? Budem mat este vlastne moznost aby ma prijali medzi seba ? :( Neviem co mam prist ku nim a zacat sa snimi rozpravat?
S jednou spoluziackou som sa nikdy nbavila lebo ,,berie'' lieku na vybuchy hnevu lebo u otec tyral a je tym psychicky poznacena.
Chcela by som to zmenit ale neviem ako .:(
nepochopena: to ta tak doma nejak k tomuto viedli, alebo odkial to mas? mas aj takych rodicov?