V skole si nemam so spoluziakmi co povedat.Su to SEDLACI !!!

Príspevok v téme: V skole si nemam so spoluziakmi co povedat.Su to SEDLACI !!!
nepochopenax

Dobry den som tretiacka na gymnaziu ale nie v meste kde byvam.Mam urcity problem s miestom v kt. byvam je to isty kraj a ,,jedna'' cast sa radikalne odlisuje od tej ,,druhej''.Vyrastala som v meste v ,,casti'' prvej kde som chodila ja na zakladnu,Je to mesto nie velke ale normalne.Nemala som absolutny problem s nikym a nicim.Vsetko bolo uplne super moj zivot v skole bol uzasny.Potom som musela na gymnazium do casti ,,druhej'' pretoze v nasom meste ma nezobrali.A nastal zlom.Nemyslela som si ze sa kraj po par km moze tak zmenit.Nedokazala som si tam najst ziadnych kamaratov.Proste ti ludia byaju v samych ,,dedinach'' rozpravaju narecim, maju uplne iny zmysel pre humor, uplne ine ciele,nechcu nic dokazat,nemaju ziadne ,,vacsie'' plny do buducna,cele dni len sa doma ucia a ,,biflia''.Akoze som sa snazila najst si tam kamaratky ale ja si snimi proste nemam co povedat.:( nemam chut sa snimi bavit aj ked niesu zle.. Niesu.Len su proste ine.take jednoduchsie. Trapi ma to a hladam chybu v sebe lebo som clovek kt ma rad spolocnost.Kamaratov ale zase mam ciele do buducna chcem nieco dokazat nie len sa vydat a prestahovat sa o tri domy dalej v tej istej dedine.Je mozne ze sa ludia takto zmenili krajom alebo chyba je vo mne a mam v nich hladat viac dobreho? trpim uz 2 roky.:(

xxxxxxxxxxxx

je sranda ze pises o nich ze nechcu nic dokazat ze nemaju ciel ale keby si ho ty mala tak by si sa na tu skolu co si chcela dostala... keby si bola naozaj taka akou sa opisujes..

pises ze nemaju ciele ale potom ze sa biflia doma, keby nemali ciele asi by sa neucili a chodili kade kde...

Sejla

nakoniec sama napísala svoj problém: "Nie , len mam nedostatok sebavedomia a vytvorila som si asi nejaky taky ,,obranny'' stit.Ze sa budem tvarit namyslene a potom budem pre nich mozno o nieco lepsia ako keby som bola pre nich normalna.."

Sejla

crushcrush
ale tu nikto neobhajuje jedenie slaniny na verejnosti, ale schopnosť existovať s ľuďmi, ktorí sú iní, ako ty (alebo slečna nepochopená). Nesúdiť ich zato, že majú iné ciele, výchovu a prejav. Ona je typická elitárka, ktorá potrebuje podobných elitárov k zvyšovaniu si sebavedomia.

jablko11

crushcrush,
aby si ma pochopila správne: slovenčina má čiarky, ktoré treba vedieť správne používať, ak chceš kritizovať niekoho prejav. A to isté platí aj o medzerách :)

jablko11

pekný deň aj tebe, crushcrush,
len tvoj príspevok je dosť od veci. Autorka témy hovorí, že jej spolužiaci, s ktorými si nemá čo povedať, nie sú zlí a učia sa. To znamená, že ľudia, ktorých ty opisuješ vo svojom príspevku, sú úplne iné typy. Autorka témy vôbec nekritizuje svojich spolužiakov za to, že sedia za počítačom, chodia po diskotékach a sexujú, t.j. to, čo opisuješ ty. Takže si druhýkrát prečítaj, o čom je téma, a potom sa chváľ, ak uznáš za vhodné.
A keď sa tu oháňaš spisovnou slovenčinou, mohla by si vedieť, že má napr. aj čiarky.

crushcrush

nepochopenax,
úplne ti rozumiem,tiež som mala rovnaký problém.Bolo to ešte na základke, proste som nevedela zapadnúť medzi spolužiakov. Možno ešte v 6tej triede som sa snažila , ale potom som sa nato vykašľala a som rada!! Čo by mi priniesli takí ľudia? Ja som bola stále ta bifloška,čo mala samé 1 zatiaľ čo oni už na základke chodili po diskotékach a chvalili sa kto s kým spal .Ohovárali, závideli a robili mi zle. Na SVK nemá závisť obdoby :) Moji spolužiaci nechápali, prečo ja idem 2x týždenne do jazykovky,zatiaľ čo oni sedia doma za počítačom. prečo čítam knihy,keď ku všetkému je film... A zato,začo ťa tu všetci zdrbali, že máš niečo proti ľudom ktorí jedia slaninu na verejnosti /wtf ?! :D/ , to sa volá reálny pohľad na ľudskú debilitu :D Proste sorry, ale nepoznáte základy slušného správania či čo? Podľa mňa to je maximálne trápne . Aspoň nejakú vrodenú inteligenciu by to chcelo ľudia :) A čo sa týka gadžovania....FAIL !!!! preboha načo máte spisovný jazyk keď sa bavíte v nárečiach? Toto inteligentní ľudia nerobia :)
Samozrejme čakám ,že teraz tu rozťaháte môj príspevok . Tak len dodám že na strednej som sa obklopila ľudmi, s ktorými som si mala čo povedať . Moja tvrdá práca priniesla výsledky a teraz študujem na medicíne v Texase. Mám štipko,vlastný byt v Austine, neskutočných priateľov a rodinu. A kam to dotiahli moji spolužiaci? Na predavačky, upratovačky , štetky, robošov atd. A jediné čo vedia je nadávať nato ako malo zarobia. No smola drahí,chcelo sa to viac učiť :)
Btw ak uvidíte v zahraničí človeka z rezňom v ruke v galérii , viete ,že to je Slovák :D :D :D: takže tak..pekný deň :)

Zaran

Ak človek,kt. berie lieky a žerie slaninu na námestí je sedliak tak ja musím byť prinajmenšom asociál,žijem na dedine,zvyknem sa vyjadrovať aj v nárečí,ked som bola na Spišskom hrade,tak som sedela na kameni a jedla rožok,aj sa učím......ako prepáč ale na základe takýchto stupidít odsúdiť človeka,toto je zas sedliacke u mňa.

sion

Nikde na svete nie je zvláštne jesť vonku, jedine v tvojej hlave, a este možno v hlave tvojich kamosiek. Ktore sú určite strašne IN, rozumej trafene pubertiacky.

Sejla

tak nebaviť sa s niekým, lebo má doma problémy s otcom a odsudzovať niekoho, pretože je slaninu pred ostatnými... teda fakt neviem, kto je tu SEDLIAK. Prepáč, ale tváriš sa ako elita a pritom nemáš dostatok sebavedomia, aby si pred ľuďmi, ktorých sama považuješ za sedliakov, jedla rožok.