V skole si nemam so spoluziakmi co povedat.Su to SEDLACI !!!

Príspevok v téme: V skole si nemam so spoluziakmi co povedat.Su to SEDLACI !!!
nepochopenax

Dobry den som tretiacka na gymnaziu ale nie v meste kde byvam.Mam urcity problem s miestom v kt. byvam je to isty kraj a ,,jedna'' cast sa radikalne odlisuje od tej ,,druhej''.Vyrastala som v meste v ,,casti'' prvej kde som chodila ja na zakladnu,Je to mesto nie velke ale normalne.Nemala som absolutny problem s nikym a nicim.Vsetko bolo uplne super moj zivot v skole bol uzasny.Potom som musela na gymnazium do casti ,,druhej'' pretoze v nasom meste ma nezobrali.A nastal zlom.Nemyslela som si ze sa kraj po par km moze tak zmenit.Nedokazala som si tam najst ziadnych kamaratov.Proste ti ludia byaju v samych ,,dedinach'' rozpravaju narecim, maju uplne iny zmysel pre humor, uplne ine ciele,nechcu nic dokazat,nemaju ziadne ,,vacsie'' plny do buducna,cele dni len sa doma ucia a ,,biflia''.Akoze som sa snazila najst si tam kamaratky ale ja si snimi proste nemam co povedat.:( nemam chut sa snimi bavit aj ked niesu zle.. Niesu.Len su proste ine.take jednoduchsie. Trapi ma to a hladam chybu v sebe lebo som clovek kt ma rad spolocnost.Kamaratov ale zase mam ciele do buducna chcem nieco dokazat nie len sa vydat a prestahovat sa o tri domy dalej v tej istej dedine.Je mozne ze sa ludia takto zmenili krajom alebo chyba je vo mne a mam v nich hladat viac dobreho? trpim uz 2 roky.:(

winki

Lost...inak to by nebola hovadina namiesto mcdonaldov otvoriť MC slovakia /typické zabijačkové špeciality) klobása, slanina, hurka, škvarky.....mňam a domáca cibuľa a masť a chleba od babičky

lost

ale aspon chuti lepsie :D

podla mna su v slanine kvalitnejsie suroviny ;)

a samozrejme ziadne "E"cka :D

asi si otvorim retazce McSlanina

renushik

takýmto ľuďom sa okľukou vyhábam, ale ak stojíš o úprimnú zmenu, skús psychológa (a neboj sa hľadať ďalej, ak ti nesadne)

ej,bisťu!

Radšej oravsku slaninu na chodníku, ako hamburger v mekaci. A kto sa hanbí za materinsku reč, hanbí sa sám za seba. Ver' tak.

Aja02

crushcrush, ak urýchlene nezmeníš svoje arogantné a povýšenecké správanie, tak ty raz padneš na hubu a ten pád bude veľmi tvrdý. Takéto podceňovanie povolaní a celkovo ľudí, aké si ty predviedla v príspevku o 17:23 som už teda dávno nevidela. Blé. Z takých ľudí ako si ty mi je na vracanie.

zewa

Taketo "veci" ako ty nepochopenax, riesia iba sedliaci. Nesedlakovi je uplne jedno, co ini ludia robia a stara sa len o seba a neriesi rozky, slaninu ani pocet deti.

xxy

nepochopena, cele je to o malomestiactve a o tom, ze si este nevytrcila paty zo slovenska, preto mas dost obmedzene nazory. mestska mentalita sa vyznacuje vacsou liberalnostou, neriesi sa, kto ma co na sebe, ci si niekto slaninu namaca do kecupu alebo horcice. handrkovat sa na slovensku, kto je z mesta a kto z dediny je smiesne, pretoze tu mesto v pravom slova zmysle ani nie je. otvor oci a neskatulkuj ludi, neries ich, nesnaz sa spravat sa nadradene. ked ma niekto ciel vydat sa o 3 chalupy dalej blizsie k potoku a mat deti ako smeti - neries. je to jeho ciel. ty maj tie svoje a chod si za nimi.