Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
:) Ako to vieš?Som,máš pravdu.Pekne sa to valí:) Vieš,keď ide,tak ide.Poznáš to?Že keď sa na tba najprv zruti nejaka drobnost,tak potom padne vsetko doradu?Ako domcek z karat?Ale nevadi.Beriem to uz sportovo.Vsetko:)Nebudem si robit nervy.Uz mi je to jedno.
Anita,uprimne,mne sa nezdas taky tip(aspon podla toho,co tu pises,ze by si vydrzala dlho v tom svojom stave odolnosti.A stastie tam nie je pre takych citlivych ludi.To tam mozu mat len kamenny ludia a ty medzi nich neviem, ci patris aj ked by si chcela. Napis mi na to nieco. Co si o tom myslis.Ved napis o sebe, co a ako. Rozkecaj sa ako to vies len ty.Ja hned odpisem len si na 10min odskocim:) Ozaj len 10:) Slubujem.
Možno je mi lepšie, ale obávam sa ako bude keď ten pocit pominie.
Čo máš nové? Tiež si stále v kole? Rozbehaný?
Ahojte,ja som musel súrne odísť.Anita,ako ináč?Je ti lepšie,keď máš ten pocit apatie?
ahoj moja,velmi rada by som s tebou pokecala ale "uvolnit" pc.Kludne mi napis mail na dole uvedenu adresu.Az budem moct,tak odpisem co najskor!!!!Kludne napis co te trapi... Zatim pa
miksi, ahoj. Aj ty sa tu častejšie zastavíš :))
pete,určite má pravdu. Keď píšeme len o svojich pocitoch, pohľadoch, tak sme vlastne inkognito. Ja som napísala trochu viac, aj to, že som bola mino Sk, atď...o tom, čo si prežil ty veľa nevieme :))
pete,mas mail!!!
damaxy,keby to tak bolo,bolo by to fajn:)
Anita,skúšal som tie testy.Dopadli podobne ako u teba.Môže to byť sebaobrana.Tiež si myslím.
pete,myslím, že ťa tu asi nik nespozná, ale chápem ťa, pozor na svoje JA si tu dávame všetci, vrátane mňa.
Mám zlý postoj k psychológom? Mám. Ak ti naozaj perfektne pomôže tá tvoja, napíš mi o tom, a ja možno uverím, že tým môžem získať.
Napísal si: "To už viem,že nie je niečo ok,keď žena píše,že nič necíti.To nie je dobre.Skôr zle." ako to myslíš? Možno je to sebaobrana, ktorú si môj organizmus spustí sám, aby neskratoval z emócií, ktoré začali nabiehať v hlave, duši.
pete, testoval si sa ty na tej stránke o úzkosti?