Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
a potom toho partnera viac skúmaš a tak nejak sa otvára aj tvoje srdiečko.
Ja som sa zalúbila prvýkrát najviac.Samozrejme,že táto láska ma prešla.Potom si človek dáva pozor,lebo sa boljí toho čo prežil a vtedy je to akoby pomalsie,lepšie povedané niečo cítiš no nechceš to púštat do seba,lebo kdesi je ten strach ,že čo ak sa sklamem.
tak este-ja sa smejem denne aspon 5min.niekedy schuti,inokedy ked mi "sibe" ale aj to musi byt,inak by som asi mala ten najstrasnejsi den castooo
tak povravte spolu,ja musim odist farbit starkej vlasy.nepocka to,uz ma farbu vymiesanu.
potom kuknem.
a proti depke je dobre aj toto vediet,že najstratenejší den našho života je den,ked sme sa nezasmiali.A ako ste na tom vy dvaja dnes?
fakt si ma teraz prekvapila,nemyslela som,ze si pritomna.
damaxy,
ty co na to,haaaaaloooooo!!!!!!
zaja,ja chodím na uzkost viac ale aj depky sú moja oblubená téma.No ked vidím akýsi dialog tak len čítam a niekedy je lepšie ked ho neprerusujem a niekedy som zapojená,asi tak
zalubi s i
ja si myslim,ze ten,kto sa zaluby pomali sa zalubi hlbsie,ale ten,kto dokaze rychlo vzblknut,tak isto rychlo aj ochladne ci vylieci sa z odmietnutia.