Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

pete

Neviem, či je pravdivý, či nie. To je individuálne. Už iba obyčajný vzťah je vabank a nehovorím o manželstve. To je najväčšia stávka v živote. Aspoň mne sa to tak zdá. Ale vieš ako ženy nadávajú na mužov, tak rovnako nadávajú muži na ženy.

damaxy

sám si napísal že viac empatie a rozumu a sja dám tie skúsenosti a dodám,že ludia na to prídu,že dávajú a nevracia sa im.Nemyslím len hmotné veci.Ja to vidím aj u nás doma,ked mi moj muž urobí radost,ja mu to od radosri vynahradím a takto si dávame jeden druhému.No ked príde z práce vytočený a mrzutý a dá nám trochu z toho na tanier,tak to dostane spetne s poučením o takom chovaní.a potom sa to musí napravit.Cize fakt tá vezba platí co dáš dostaneš.A tu platí ale aj pravidlo rozumu,čo si pripojil a vcítenia sa do konania druhého.

zaja

anita,nechcela som ta vyprovokovat.prepac,ale nemylila som sa,ze?
nic nerob z ich prispevkov.ja sa povzbudzujem jednym pravdivym:
Vydať sa znamená zameniť pozornosť mnohých mužov za nepozornosť jedného.
-hlupost!